HomeMEDIAAφροδίτη Γραμέλλη: Έκραξε το show μεταμφιέσεων (Your Face Sounds Familiar)!

Aφροδίτη Γραμέλλη: Έκραξε το show μεταμφιέσεων (Your Face Sounds Familiar)!

Της μουρλής!

 

Αυτό που ακούτε! Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμέλλη, μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Βήμα Fm, ”έσφαξε”, χωρίς το γάντι, το νέο show του Αντέννα ”Your Face Sounds Familiar”!

 

Aρχικά έπιασε τον Κώστα Μαρτάκη, αναφέροντας πως:  ”πάει έρχεται, πάει έρχεται κάθε χρόνο. Δεν μπορεί να κάνει καριέρα αυτό το παιδί. Προσπάθησε να κάνει καριέρα σαν Σάκης Ρουβάς αλλά δεν του βγήκε. Στην πορεία τον εγκατέλειψε και ο Ψινάκης γιατί θα σκέφτηκε πως ”δεν το έχει”.

 

Ο Μαρτάκης είναι στην ίδια κατηγορία με τη Θωμαή Απέργη. Δε βγήκαν να κάνουν πασαρέλα τη μεταμφίεση. Έπρεπε να υποδυθούν έναν ρόλο. Μη βάζετε τερακότα (πούδρα) στην Θωμαή κάνει τρομερή αντίθεση με το δόντι”!

 

Kαι δεν έμεινε μόνο στο Μαρτάκη, αφού η μπάλα πήρε και την Κρυσταλλία: ”που τραγουδάει ακριβώς; Γιατί εγώ μετά είμαι η κακιά!! Με τι τραγουδάει αυτό το κορίτσι; Μάλλον στόχος της ήταν να μεταμορφωθεί Lopez ως προς τα οπίσθια όμως.. ήταν και κακομούτσουνη  μετά γιατί δεν της άρεσε που έπαιρνε βαθμολογία κάτω από τη βάση”!

 

Όσο αναφορά το Νίκο Γκάνο η τηλεκριτικός αναρωτήθηκε: ”Αυτό τον άγνωστο που έκανε George Michael ποιος ήταν”, με τον τραγουδιστή να απαντάει: ”Ας κάτσουν να δουν τα τούρκικα”! 

Διαβαστε επισης

loading...