HomeMUSIC-OLDΗ Shaya φωτογραφίζεται με καλοκαιρινή διάθεση

Η Shaya φωτογραφίζεται με καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το μαλλί a la Rihanna έχει πολλή πέραση φέτος, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ταιριάζει πολύ!

 

Η όμορφη Shaya είναι ένα fashion icon και αποδεικνύει περίτρανα πως θα μπορούσε να είναι μοντέλο, αφού οι αναλογίες της στο σώμα αλλά και το πρόσωπό της είναι τέλειες. 

 

Και μάλιστα η ίδια παραδέχεται πως της αρέσει όλο αυτό και τις αρέσουν οι στυλιστικές αλλαγές: “Ενημερώθηκα ότι το concept της φωτογράφισης είναι πολύ καλοκαιρινό, με χρώματα, οπότε είπα να ταιριάξω κι εγώ σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές είναι ένα τρελό χόμπι μου και …άρπαξα την ευκαιρία”

 

H ίδια όμως ακολουθεί τη μόδα; “Μ’ αρέσει πολύ η μόδα… όχι ότι την ακολουθώ κατά γράμμα, αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι με αυτή. Υπάρχουν πολλά που δεν μ’ αρέσουν πάνω μου, αλλά σέβομαι την μόδα και εμπνέομαι απ’ αυτήν. Προτιμώ το ντύσιμο, που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και άνετα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση το ρούχο που επιλέγω, να με “φοράει”

 

Ως προς το τραγούδι, αποκαλεί τον εαυτό της αυτοδίδακτη: “Δεν μπόρεσα σαν παιδί να πάω σε ωδείο, αλλά προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ τώρα, γιατί πιστεύω ότι δεν είσαι ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εάν δεν ξέρεις κάποια βασικά πράγματα. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση της δημιουργίας”.

Διαβαστε επισης

loading...