HomeMEDIAMax Awesome: Το εκπληκτικό racing game από σήμερα δωρεάν για iPhone και...

Max Awesome: Το εκπληκτικό racing game από σήμερα δωρεάν για iPhone και iPad!

Kατεβάστε το!

 

Το εκπληκτικό racing game της βραβευμένης Ελληνικής εταιρίας RebelCrew Games σε συνεργασία με την Chillingo, τo μεγαλύτερο mobile publisher παγκοσμίως,διατίθεται από σήμερα δωρεάν για όλους τους χρήστες στο App store της Apple.

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του βραβευμένου ως Webby Honoree 2012 puzzle game με τίτλο Balliland XL, το οποίο ξεπέρασε τα 1,000,000 downloads, η Ελληνική εταιρία παιχνιδιών και εφαρμογών σε κινητά με την επωνυμία RebelCrew Games σε συνεργασία με την Chillingo – τη μεγαλύτερη εταιρία publishing στα κινητά παγκοσμίως, ιδιοκτησίας της Electronic Arts – μας παρουσιάζει το νέο της παιχνίδι Max Awesome το οποίο θα μπορείτε να το κατεβάσετε από σήμερα δωρεάν στο App Store, από εδώ.

 

Το Μax Awesome είναι ένα εντυπωσιακό και διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης που έχει σαν κύριο πρωταγωνιστή τον Max, ο οποίος οδηγώντας τη μηχανή του καλείται να ολοκληρώσει 70 διαφορετικές πίστες, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Κάθε πίστα, σχεδιασμένη με τον μοναδικό και άρτιο τρόπο που μας έχει συνηθίσει η RebelCrew Games, αποτελείται από συναρπαστικά εμπόδια όπως σειρές αυτοκινήτων, παγίδες με καρφιά, roller coasters, μεταλλικές γέφυρες, ανεμογεννήτριες, σωλήνες υδραγωγείων και πολλά άλλα, τα οποία ο περιπετειώδης Max δύναται να προσπεράσει, κερδίζοντας όσα πιο πολλά χρυσά κράνη μπορεί στο συντομότερο χρόνο.

 

Και η δράση δε σταματά μόνο εκεί. Ο Max Awesome έχει την ικανότητα να κάνει ανεπανάληπτες φιγούρες στον αέρα, με τις οποίες κερδίζει περισσότερους πόντους ενώ ο κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα στο τέλος κάθε πίστας να κάνει challenge όλους τους φίλους του στο Facebook.

 

Κατεβάστε το game για στο iPhone και στο iPad και θα μάθετε γιατί ο Μax είναι Awesome!

Διαβαστε επισης

loading...