HomeMEDIAMία εβδομάδα με πανσέληνο και γεμάτη καυτά νέα!

Mία εβδομάδα με πανσέληνο και γεμάτη καυτά νέα!

Mία ακόμη εβδομάδα γεμάτη ειδήσεις ολοκληρώθηκε  και όσοι δεν μάθατε τα καυτά νέα της,  εδώ είναι το Athensbars απόψε για να σας φρεσκάρει την μνήμη.

 

 Η είδηση της εβδομάδας ήταν ασφαλώς η άφιξη των Kardashian σε Ελληνικό έδαφος και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο!   Τηλεοπτικό γεγονός της εβδομάδας ήταν βεβαίως η μεγάλη επιστροφή του θρυλικού «Παρά πέντε».  Η φωτογραφία  που σας τρέλανε ήταν ασφαλώς αυτή της αφόρητα sexy Έλενας Παπαβασιλείου που στείλατε στην κορυφή από την πρώτη κιόλας στιγμή.  

 

Oι αποκλειστικότητες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Athensbars και έτσι το νούμερο ένα αποκλειστικό της εβδομάδας,  ήταν για τον ηθοποιό Γιώργο Δουρή και την σημερινή του ζωή. Αποκλειστικότητα νούμερο δύο,  ήταν ο ηθοποιός από καθημερινή σειρά που τα άφησε όλα και άνοιξε δική του επιχείρηση. 

 

Εβδομάδα χωρίς Δούκισσα Νομικού εδώ στο Athensbars δεν είναι καλή εβδομάδα,  πως να το κάνουμε;  Έτσι απολαύσατε σαν τρελοί το εξώφυλλο της.  

 

«Ελένη Μενγάκη» ένα όνομα χίλιες ειδήσεις. Και αυτή την εβδομάδα η απόλυτη μεσημεριανατζού του Alpha έδωσε τροφή για σχόλια τόσο από το twitter της όσο και από την εκπομπή της. 

Η εβδομάδα της έκλειψης και της πανσελήνου ήταν αυτή που πέρασε και εμείς φωτογραφίσαμε το μαγικό θέαμα και σας το παρουσιάσαμε.

Κορυφαίο Flashback της εβδομάδας η μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου σε Μελίνα Μερκούρη που μέχρι και η Μελίνα είχε σαστίσει όταν τον είδε. 

 

Άνοιξε ο καιρός και η Σοφία μας βγήκε έξω. Απολαύστε την εδω!

 

 

Άλλη μία γεμάτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για να αρχίσει δυναμικά από αύριο η εβδομάδα των Παθών του κυρίου. 

 

Για να δούμε τι θα φέρει!

Διαβαστε επισης

loading...