HomeSHOWBIZΠέθανε ο Ανδρέας Ντούζος!

Πέθανε ο Ανδρέας Ντούζος!

Ο Αντρέας Ντούζος, πέθανε τα μεσάνυχτα, σε ηλικία 77 ετών!

 

 

Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και εισήχθη σε κλινική Βραχείας νοσηλείας τον Φεβρουάριο του 2013, όταν από ένα μικροατύχημα, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, κάτι που επιδείνωσε την κατάσταση του. Έτσι η οικογένεια του τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική. Οι γιατροί διαπίστωσαν αιμάτωμα στο κεφάλι, τον έβαλαν στο χειρουργείο και αμέσως μετά στην μονάδα εντατικής θεραπείας, εκελι ήρθε και το τέλος του.

 

 

Ο Αντρέας Ντούζος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Οκτωβρίου το 1936. Σπούδασε ηθοποιός στη Σχολή Τάκη Μουζενίδη. Συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, κυρίως τη δεκαετία του ’60, και θεωρήθηκε ως ζεν πρεμιέ της εποχής. Απέκτησε δύο παιδιά, τον Στηβ και την Τέτα, τα οποία ακολούθησαν και αυτά για ένα διάστημα, με σημαντική επιτυχία, το επάγγελμα του ηθοποιού. Από το 1967 και για 13 χρόνια έμεινε με την οικογένεια του στην Αμερική όπου σπούδασε σκηνοθεσία.

 

Υπήρξε για αρκετό καιρό επιχειρηματίας του θεάτρου Μπρόντγουεϊ στην οδό Αγίου Μελετίου στην Κυψέλη, το οποίο αναγκάστηκε να παραχωρήσει στην ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπισε. Συμμετείχε ως guest star σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές με την  τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία “Μια μέρα τη νύχτα” το 2001.

Previous article
Next article

Διαβαστε επισης

loading...