HomeMEDIAΣοκ στη Δάφνη! Του έκλεισε ραντεβού μέσω Facebook για να τον σκοτώσει!

Σοκ στη Δάφνη! Του έκλεισε ραντεβού μέσω Facebook για να τον σκοτώσει!

30χρονος άνδρας, γιος ενεχυροδανειστή, βρέθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του νεκρός μέσα στο δωμάτιο του, στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Δάφνης!

 

Ο άτυχος άνδρας είχε γνωρίσει στο Facebook μια 24χρονη όπου της αποκάλυψε πως είχε αρκετά χρήματα πριν της ”κλείσει”ραντεβού γνωριμίας!

 

 Η 24χρονη πήγε στο σπίτι του, αρχικά μόνη της για να μην κινήσει υποψίες! Σε ανύποπτο χρόνο, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της! Τον φίμωσαν, τον χτύπησαν και τον έδεσαν στο δωμάτιό του!

 

 Τον σκότωσαν, στραγγαλίζοντάς τον! Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο και να κλέψουν αντικείμενα αξίας 150.000 ευρώ!

 

Μετά το έγκλημα, έφυγαν για τη ΓερμανίαΗ αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει το έγκλημα και όταν δυο από τους δράστες, η 24χρονη και ένας 20χρονος αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, τους συνέλαβαν!

 

Η σύλληψή τους έγινε το Μεγάλο Σάββατο, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος! Στην κατοχή των δυο συλληφθέντων, μετά από έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.414,65 ευρώ και κοσμήματα, τα οποία προέρχονται από τη ληστεία – ανθρωποκτονία, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα!

 

 Οι δύο συλληφθέντες δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους! 

 

Διαβάστε ακόμη: Οριστικό τέλος για το Alter. Η συχνότητα επιστρέφει στο δημόσιο!

Διαβαστε επισης

loading...