HomeMUSIC-OLDΣΟΚ! Μichael Jackson: Κακοποίησε σεξουαλικά γνωστό χορευτή!

ΣΟΚ! Μichael Jackson: Κακοποίησε σεξουαλικά γνωστό χορευτή!

Σύμφωνα με γνωστό αμερικάνικο site, ο Μichael Jackson κατηγορείται (μεταθανάτια), πως ασελγούσε σε πασίγνωστο χορευτή, ο οποίος συνήθιζε να περνάει αρκετό χρόνο μαζί του στο ράντσο Neverland!

 

Συγκεκριμένα το TMZ, έχει στην κατοχή του το νομικό έγγραφο, που κατέθεσε ο Wade Robson, στο οποίο διεκδικεί χρήματα από την περιουσία του σταρ, για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη!

 

Ο 30χρονος (σήμερα) Robson, έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της pop μουσικής όπως οι Britney Spears, ‘N Sync και Pink!

 

O ταλαντούχος χορευτής γνώρισε τον Jackson, σε ηλικία 5 ετών και η φιλία τους μετρούσε χρόνια, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Wade διέμενε στα πολυτελή σπίτια του Jackson! Στη δίκη παρενόχλησης (του Michael Jackson) που έλαβε χώρα το 2005, ο χορογράφος κατέθεσε και αρνήθηκε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον τραγουδιστή!

 

Ωστόσο 8 χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα, την 1 Μαίου 2013, ο δικηγόρος του Wade Robson υπέβαλλε (εκ των υστέρων) καταγγελία στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, (με σκοπό να ξανανοίξει η υπόθεση), στην οποία περιγράφεται με λεπτομερειακό τρόπο η φερόμενη κακοποίηση του πελάτη του στα χέρια του Michael Jackson,

 

πράγμα που αποδεικνύεται τόσο από τον παιδοψυχίατρο που παρακολουθούσε τον Robson, όσο και από την οικονόμο του βασιλιά της pop, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι στη δίκη του 2005 είχε καταθέσει, πως είδε τον Jackson στο ντους με τον 8χρονο τότε χορευτή!  

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Η Ελένη έριξε φως στην υπόθεση εξαφάνισης του…

Διαβαστε επισης

loading...