HomeMUSIC-OLDΟι Depeche Mode επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος!

Οι Depeche Mode επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος!

Μετά από 4 χρόνια ο Dave Gahan και η παρέα του επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Στο ίδιο μέρος που βρέθηκαν στις 12 Μαϊου 2009, ενώ 30.000 κόσμος περίμενε και λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας ο εκπρόσωπος ανακοινώνει πως η εμφάνιση ακυρώνεται, καθώς ο frontman του συγκροτήματος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι φήμες πάλι μίλησαν για υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών! Όπως και να ‘χει, η απογοήτευση του κόσμου ήταν μεγάλη συνοδευόμενη από νεύρα και πλαστικά μπουκάλια να εξφενδονίζονται στη σκηνή.

Σήμερα, 10 Μαϊου 2013 οι Depeche Mode έρχονται για να αποζημιώσουν το ελληνικό κοινό ανοιγόντας την αυλαία των φετινών καλοκαιρινών συναυλιών στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στη χώρα μας, μαζί με την επανάληψη του The Wall από τον Roger Waters!

Οι Depeche Mode που εμφανίστηκαν τη δεκαετία του ’80 με τα δερμάτινα μπουφάν, τα σινθεσάιζερ και με το μελαγχολικό ύφος, κατάφεραν να γίνουν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της τελευταίας εικοσαετίας. Φέτος προσθέτουν το 13ο album στο ενεργητικό τους, το Delta Machine, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους pop-electro ήχους, αρκετή φρεσκάδα και μοντερνισμό!

 

Όσοι πρόκειται να παρευρεθείτε σήμερα στο Terra Vibe να είστε προετοιμασμένοι για πολύ κόσμο, ψάξιμο για θέση parking και κίνηση στα διόδια. Σίγουρα όμως αξίζει το κόπο…

Διαβαστε επισης

loading...