HomeAGENDAΟ “Μικρός Βασιλιάς”!

Ο “Μικρός Βασιλιάς”!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 

“Μικρός Βασιλιάς” 

&

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΗΣ

Σωκράτη Αλαφούζο 

Από Όνειρο σε Πράξη

Η πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Σωκράτη Αλαφούζου, για περιορισμένο αριθμό προβολών, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Μετά τις 11 διεθνείς διακρίσεις και την συμμετοχή, μέχρι τώρα, σε 24 Διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, ο Μικρός Βασιλιάς, θα προβληθεί και στο Ελληνικό κοινό. Μετά την προβολή, θα ακολουθεί δημιουργική συζήτηση με τον σκηνοθέτη Σωκράτη Αλαφούζο. Στόχος της συζήτησης είναι να εμπνεύσει, αλλά και να δώσει κατευθύνσεις για το πως ένας στόχος μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. 

Όπως λέει κι ο ίδιος: Η πραγματοποίηση της ταινίας μου ήταν ένας μεγάλος στόχος μου κι ένα σημαντικό ταξίδι αυτογνωσίας, όπως είναι και η κατάκτηση κάθε στόχου. Βασική μου επιθυμία είναι να δει ο κόσμος την ταινία, αλλά παράλληλα θα ήθελα, με όσους το θελήσουν, να μοιραστώ την βιωματική γνώση αλλά και την γνώση που έλαβα από δασκάλους, που συνάντησα στο δικό μου ταξίδι, με την προσδοκία να εμπνεύσει και να βοηθήσει ίσως κάποιους να πετύχουν τους δικούς τους στόχους.

 

Σωκράτης Αλαφούζος 

Ο Σωκράτης Αλαφούζος έχει πολυετή καριέρα στο Θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει σπουδές στην υποκριτική, την σκηνοθεσία, την φωτογραφία και τον χορό. Έχει τιμηθεί με Υποτροφία του Ιδρύματος Fulbright για σπουδές στο Beverly Hills Plαyhouse στις Ην. Πολιτείες. Εκεί μαθήτευσε και με τον φημισμένο, Ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη και δάσκαλο, Μίλτον Κατσέλας και έγινε μέλος του masterclass στο οποίο δίδασκε. Έχει βραβευτεί για ερμηνείες του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η μικρού μήκους ταινία “Μικρός Βασιλιάς¨, σε σενάριο και σκηνοθεσία δική του, απέσπασε έντεκα διεθνείς διακρίσεις και συμμετείχε σε 24 κινηματογραφικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.

 

Οι προβολές είναι 20 & 27 Μαϊου και 10 & 17 Ιουνίου.

Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος.

Ώρα έναρξης: 9μμ

Τηλ.: 210 341 8550

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...