HomeCINEMAΟι Daft Punk σε μυστηριώδες (κινηματογραφικό;) project με πασίγνωστο σκηνοθέτη!

Οι Daft Punk σε μυστηριώδες (κινηματογραφικό;) project με πασίγνωστο σκηνοθέτη!

Το «Random Access Memories» υπάρχει ήδη διαθέσιμο προς ακρόαση στα iTunes, αν και η επίσημη κυκλοφορία του είναι την άλλη βδομάδα.

 

Και όσο μια μικρή μερίδα που δεν έχουμε πρόσβαση στα iTunes περιμένουμε να κυκλοφορήσει επίσημα ο πολύκροτος δίσκος, κάτι πήρε το αυτί μας για μυστηριώδες project με τον διάσημο σκηνοθέτη, Brian De Palma, του πασίγνωστου «Scarface», του αυθεντικού «Carrie» και όχι του remake που θα δούμε φέτος, του μοναδικού και πολυαγαπημένου «Blow Out» που αν δεν έχετε δει πρέπει άμεσα να διορθώσετε αυτό το λάθος και… του «Phantom of the Paradise» που αποτέλεσε έμπνευση για τους Daft Punk.

 

Στο δίσκο μάλιστα αυτό συνεργάζονται με τον Paul Williams, που συμπρωταγωνιστούσε στο «Phantom of the Paradise», που οι Daft Punk φαίνεται να είναι μεγάλοι fans. Απ’ αυτή τη ταινία λέγεται μάλιστα πως ξεκίνησε το να δουλεύεις πίσω από μια μάσκα, και τα ηλεκτρονικά κράνη τους πράγματι μας θυμίζουν κάπως τον πρωταγωνιστή. Αλλά η αγάπη τους για τον De Palma δε σταματά εκεί, συνεργάζονται εδώ και με τον Giorgio Moroder, συνθέτη τoυ «Scarface».

 

Σε συνέντευξη τους τώρα, λέγεται πως ξέφυγε του Bangalter ότι εκείνος και ο Homem-Christo είχαν μια συνάντηση πρόσφατα με τον De Palma για να συζητήσουν “κάποια πράγματα”, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

 

Και εδώ ξεκινούν εικασίες. Ίσως να συζήτησαν για κάποιο video clip τους που θα σκηνοθετήσει ο De Palma. Αλλά ίσως (και μακάρι κιόλας) να πρόκειται για κάποιο κινηματογραφικό project. Άλλωστε είχαν δημιουργήσει και την εξαιρετική μουσική του «TRON: Legacy» οπότε δεν τους είναι άγνωστος ο χώρος. Μπορεί να ετοιμάζουν κάτι παρεμφερές με το «Phantom»…

 

Άντε να δούμε γιατί τελικά συζήτησαν με τον De Palma. Ανυπομονούμε…

 

Δείτε επίσης: Oι Daft Punk πραγματοποιούν το επίσημο unboxing του νέου τους δίσκου(video)

Διαβαστε επισης

loading...