HomeMEDIAΤι θα δούμε σήμερα στο «Traction»;

Τι θα δούμε σήμερα στο «Traction»;

Λίγες μέρες πριν από την εκκίνηση του 59ου Ράλι Ακρόπολις το «Traction» βρέθηκε στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, και μεταφέρει το κλίμα σήμερα στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Το Traction παρακολούθησε τις δοκιμές εξέλιξης της VW Motorsport η οποία συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με το Polo R WRC. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Φιλανδό οδηγό της ομάδας Jari-Matti Latvala. Οι κάμερες του Traction κατέγραψαν εντυπωσιακά πλάνα στις σκληροτράχηλες χωμάτινες διαδρομές της περιοχής. Αν και Μάιος οι θερμοκρασίες θύμιζαν Αυγουστιάτικα μεσημέρια καταπονώντας αυτοκίνητο και πλήρωμα.

 

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής

 

Mercedes A-Class

To νέο, μικρό αστέρι της οικογένειας άλλαξε χαρακτήρα. Με ελκυστική εμφάνιση και νέα σχεδιαστική ταυτότητα βρίσκεται ήδη στην Ελληνική αγορά με πολλές εκδόσεις τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και κινητήρων.

 

KTM Adventure 1190

Όταν ο πήχης δείχνει βρίσκεται στο τέλος της κλίμακας, πόσο πιο ψηλά μπορεί να ανέβει; Φαίνεται ότι η ΚΤΜ βρήκε τον τρόπο να αναβαθμίσει το καταξιωμένο Adventure 990, παρουσιάζοντας μία εξ ολοκλήρου νέα μοτοσυκλέτα. Το ΚΤΜ Adventure 1190, σε δύο εκδόσεις απλό και 1190 R

Seat Leon SC

Η Τρίτη γενιά του Seat Leon εμπλουτίστηκε με την coupe έκδοση SC. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη και το Traction ήταν εκεί δοκιμάζοντας τη νέα δημιουργία του Ισπανού κατασκευαστή.

 

Kia Rio

Με σύγχρονη τεχνολογία και σχεδιασμό το Kia Rio στοχεύει νεαρής ηλικίας αγοραστές και όχι μόνο. Ο τρικύλινδρος κινητήρας πετρελαίου προσφέρει χαμηλή κατανάλωση μέσα στην ρουτίνα της πόλης. 

 

 

Δείτε επίσης: Οι σταρ όλου του πλανήτη δίνουν ξανά ραντεβού στον Αντ1!

Διαβαστε επισης

loading...