Η chef και μαμά, Νταϊάν Κόχυλα, μέσα από τον Alpha και την εκπομπή Τι θα φάμε σήμερα μαμά; απέδειξε πως η νόστιμη και πλούσια ελληνική κουζίνα βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες, στην παρέα και στις απλές καθημερινές στιγμές.
Η καταξιωμένη chef απενοχοποίησε την ελληνίδα μαμά, η οποία χρειάζεται να δουλέψει αλλά και να φροντίσει την οικογένειά της, δείχνοντάς της πως με τα πιο απλά υλικά, που έχουμε μέσα στο ψυγείο μας, μπορούμε να μαγειρέψουμε τα πιο εύγευστα πιάτα.
Η Νταϊάν στα 98 επεισόδια των εκπομπών της, παρουσίασε 204 συνταγές. Μας χάρισε απλές και νόστιμες μαγειρικές ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας, για την περίοδο της Σαρακοστής και για το Πάσχα, μένοντας πιστή στις ελληνικές γεύσεις. Δεν έλειψαν όμως από την κουζίνα της και οι Ασιατικές, Αμερικανικές, Μεξικανικές και Αφρικανικές γευστικές προτάσεις.
Η Νταϊάν Κόχυλα κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, ετοίμασε φαγητό για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΜΠΟΡΩ» συμμετέχοντας ενεργά στον φιλανθρωπικό του αγώνα.
Οι Ικαριώτες λένε πως ξέρουν το μυστικό της μακροζωίας. Η Νταϊάν Κόχυλα το μοιράστηκε μαζί μας αποκαλύπτοντας ότι τα φαγητά που επιλέγουμε να μαγειρέψουμε θα πρέπει να είναι βασισμένα στα προϊόντα που παράγει η φύση κάθε εποχή.
Η επιτυχία του Τι θα φάμε σήμερα μαμά; αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινoύ με έμφαση στις γυναίκες ηλικίας 25-44, καθώς η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο στη σεζόν 19,2%.