HomeMEDIAΣουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Η συνέχεια που θα σας καθηλώσει!

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Η συνέχεια που θα σας καθηλώσει!

Kαταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο «Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή» την νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Το My tv αποκαλύπτει λεπτομερώς τη συγκλονιστική συνέχεια που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Διαβάστε την!

 

 

 

Ο Μουσταφά φτάνει στο παλάτι

Η άφιξη του Μουσταφά ανακοινώνεται στο παλάτι. Ο Ματρακτσί, ο Μπαρµπαρόσα και ο Μπαλί Μπέη ανησυχούν για τα κάλεσµα του Μουσταφά στην πρωτεύουσα και θεωρούν ότι όλα είναι σχέδιο του Ρουστέµ. Την ίδια στιγµή, ο Ηγεµόνας Μουσταφά επισκέπτεται τον πατέρα του, αλλά ο Σουλεϊµάν δεν του δίνει καµία σηµασία δείχνοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του. Ο Μουσταφά τού γνωστοποιεί ότι στη σύντοµη συζήτηση που είχε µε τον Λάζκι, του είπε πως ο Σουλτάνος αποφασίζει για όλα! Ο Σουλτάνος τον διακόπτει και του αναφέρει ότι ήταν µεγάλο σφάλµα που δέχτηκε τον Λάζκι στη Μανίσα, υπενθυµίζοντάς του ταυτόχρονα ότι είναι η τρίτη φορά που ξεπερνά τα όρια της θέσης του. Παράλληλα του ανακοινώνει ότι ετοιµάζονται για εκστρατεία, ζητώντας όµως από τον Ηγεµόνα να µείνει σε επιφυλακή στην πρωτεύουσα. Ο Μουσταφά απογοητεύεται που δεν θα λάβει µέρος στην εκστρατεία. Ο Σουλεϊµάν συνεχίζει ανακοινώνοντας την απόφασή του να τον διορίσει στο σαντζάκι της Αµάσεια. Ο Μουσταφά παγώνει µόλις το ακούει. Τον ρωτά αν µε αυτόν τον τρόπο τον τιµωρεί επειδή συνάντησε τον Λάζκι, αλλά ο Σουλτάνος τού αναφέρει ότι τον στέλνει στην Αµάσεια γιατί είναι µία πολύ σηµαντική περιοχή, αφού συνορεύει µε τη Χώρα των Σαφαβίδων και χρειάζεται την εµπειρία του.

 

 

Η Μαχιντεβράν καταριέται τη Χουρέµ

Ο Μουσταφά βγαίνει από το δωµάτιο του Σουλτάνου και λέει στη Μαχιντεβράν να ειδοποιήσει να µαζέψουν τα προσωπικά του πράγµατα από τη Μανίσα και να τα στείλουν στην Αµάσεια, ανακοινώνοντας ότι ο Σουλεϊµάν αποφάσισε να τον διορίσει κυβερνήτη εκεί. Η Μαχιντεβράν σοκάρεται. Αµέσως τρέχει στο δωµάτιο της Χουρέµ, η οποία όµως έχει κλειδώσει την πόρτα. Η Μαχιντεβράν χτυπώντας την πόρτα µε οργή, αρχίζει να την καταριέται. Ο Μπαρµπαρόσα, ο Ματρακτσί και ο Μπαλί Μπέη µαθαίνουν από τον Σουλεϊµάν Πασά ότι ο Μουσταφά διορίστηκε στην Αµάσεια. Ο Μπαρµπαρόσα σχολιάζει µπροστά στον Ρουστέµ την απόφαση του Σουλτάνου, θεωρώντας τη λανθασµένη. Ο Ρουστέµ τού λέει να µην κρίνει τις αποφάσεις του Σουλτάνου. Ο Μπαρµπαρόσα τότε του απαντά ότι δεν περιµένει από έναν πρώην σταβλίτη να του πει τι θα κάνει και πως όσο µακριά και αν έστειλε τον Μουσταφά, δεν παύει να είναι ο πιο αγαπητός κυβερνήτης στον στρατό και ο ισχυρότερος διάδοχος του θρόνου. Όταν πηγαίνει ο Μουσταφά στο παλάτι, αρχίζει να θυµάται ότι ο Ιµπραήµ Πασά, λίγο πριν πεθάνει, του είχε πει ότι θα πρέπει να προσέχει τη συµπεριφορά του για να ανέβει στον θρόνο, γιατί διαφορετικά τον θρόνο θα τον διοικεί η Χουρέµ Σουλτάνα. Ο Μουσταφά µονολογεί ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο. Στο µεταξύ, ο Σουλεϊµάν καλεί τον Μεχµέτ, τον Σελίµ και τον Μπεγιαζίτ και τους ανακοινώνει πως µόνο ο Μεχµέτ θα τον ακολουθήσει στην εκστρατεία, ενώ οι άλλοι δύο θα πάνε σε σαντζάκι. Η Χουρέµ, χαρούµενη που κατάφερε να πάει ο Μεχµέτ στη Μανίσα, µοιράζει λουκουµάδες στο χαρέµι.

 

 

Η Μαχιντεβράν συναντάει τον Σουλεϊµάν

Η Μαχιντεβράν αναφέρει στον Μουσταφά ότι µόνοι τους θα πολεµήσουν «το φίδι τη Χουρέµ». Στο µεταξύ, ο Ρουστέµ επισκέπτεται τον Σουλεϊµάν για να του πει ότι ο Μπαρµπαρόσα σχολίασε αρνητικά την απόφασή του για τον Μουσταφά, λέγοντας πως όσο µακριά και να πάει ο Μουσταφά θα συνεχίσει να είναι ο ισχυρότερος διάδοχος του θρόνου. Ο Σουλεϊµάν τού λέει ότι έχει δίκιο ο Μπαρµπαρόσα, αφού ο Μουσταφά είναι ο πρωτότοκος γιος του. Ο Ρουστέµ απογοητεύεται από την απάντηση του Σουλτάνου. Την ίδια στιγµή στο παλάτι, η Χατιτζέ εκνευρισµένη φωνάζει ότι θα πρέπει να κάνουν κάτι για να σταµατήσουν τη Χουρέµ, υποστηρίζοντας ότι πάντα πετυχαίνει τους στόχους της. Στο µεταξύ η Μαχιντεβράν ζητά να δει τον Σουλεϊµάν. Τον ρωτάει πώς µπόρεσε να το κάνει αυτό στο παιδί τους, ενώ ταυτόχρονα του ζητά να θυµηθεί τα λάθη του όταν ήταν πρίγκιπας στη Μανίσα. Ταυτόχρονα τον κατηγορεί υποστηρίζοντας ότι η Χουρέµ τον επηρεάζει στις αποφάσεις του για να πετύχει τους δικούς της στόχους. Ο Σουλεϊµάν τής ζητά να φύγει από το δωµάτιο.

 

 

Η εξαφάνιση της Χουρέµ

Στο παλάτι φτάνει γράµµα που αναφέρει πως ο Σελίµ είναι άρρωστος µε αποτέλεσµα η Χουρέµ να πάει στο Ικόνιο. Στο µεταξύ ο Μουσταφά µαθαίνει ότι έφυγε η Χουρέµ για το Ικόνιο χωρίς να τον ενηµερώσουν και ζητά από τον Γιαχιά να τη γυρίσει πίσω για την ασφάλειά της. Η Μιχριµάχ έντροµη πηγαίνει στον Μουσταφά και του λέει ότι έφτασε νέο γράµµα από τον Σελίµ που αναφέρει ότι δεν ήταν ποτέ άρρωστος, αλλά και ότι η Χουρέµ δεν πήγε ποτέ στο Ικόνιο. Τροµοκρατηµένη ρωτά τον Μουσταφά πού είναι η µητέρα της. Στο µεταξύ, ο Μερτζάν αναφέρει στη Σαχ ότι η Χουρέµ δεν έφτασε ποτέ στο Ικόνιο. Αµέσως η Σαχ λέει ότι θα πρέπει να µάθουν γρήγορα τι συµβαίνει και να τη βρουν. Από την πλευρά της και η Μαχιντεβράν ξαφνιάζεται όταν το µαθαίνει και αναρωτιέται ποιος µπορεί να ευθύνεται. Η Σαχ ρωτά τη Χατιτζέ πού είναι η Χουρέµ και εκείνη της λέει «στο Ικόνιο». Παράλληλα ο Μουσταφά ρωτάει τη µητέρα του αν έχει σχέση µε την εξαφάνιση της Χουρέµ και η Μαχιντεβράν το αρνείται. Η Μιχριµάχ πηγαίνει στο παλάτι και απαιτεί από τη Σαχ να της πει τι έχουν κάνει στη µητέρα της. Η Σαχ τής λέει να προσέχει σε ποια µιλάει µε αυτόν τον τρόπο. Η Μιχριµάχ όµως της απαντά ότι εκείνη θα πρέπει να προσέχει αφού έχει µπροστά της την κόρη του Σουλτάνου. Όταν έρχεται και η Χατιτζέ, της αναφέρει ότι θα πρέπει να προσέχει πώς τους µιλάει γιατί θα το µετανιώσει. Η Μιχριµάχ τής απαντά ότι αυτές θα το µετανιώσουν µόλις γυρίσει ο πατέρας της και το ανακαλύψει. Ο Σουλτάνος επιστρέφει στην πρωτεύουσα και συναντά τον Μουσταφά. Ο Μουσταφά τον καλωσορίζει λέγοντάς του ταυτόχρονα για την εξαφάνιση της Χουρέµ. Ο Σουλεϊµάν µένει άφωνος… 

 

Διαβαστε επισης

loading...