HomeMUSIC-OLDΘανάσης Αλευράς: "Έχουμε δει τέρατα στην Επίδαυρο, σιγά μη τη μαγαρίσει ο...

Θανάσης Αλευράς: “Έχουμε δει τέρατα στην Επίδαυρο, σιγά μη τη μαγαρίσει ο Σάκης”

Ο Θανάσης Αλευράς αντιδρά σε όλη την επίθεση που δέχτηκε ο Σάκης Ρουβάς για την Επίδαυρο, αλλά μιλάει και – για τι άλλo; – για το Your Face Sounds Familiar! 

 

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος μίλησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον ρόλο της στο επάγγελμα ηθοποιού: «Παρατράβηξε το αστείο με το αν είναι ηθοποιός η Ζέτα ή όχι, αυτό το κακόγουστο αστείο. Το ότι είναι ενεργά στο χώρο του κάνοντας θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση απαντά από μόνο του».

 

Όσο για τον Σάκη Ρουβά και τις φήμες που τον ήθελαν να παίζει στην Επίδαυρο είπε: “Γιατί είναι ιεροσυλία να πάει ο Σάκης στην Επίδαυρο; Και σιγά μην μαγαριζόταν η Επίδαυρος αν πήγαινε ο Σάκης- που δεν θα πάει τελικά! Κι απ’ την άλλη έχουμε δει τέρατα στην Επίδαυρο τα οποία είχαν και επίφαση κουλτούρας, έλεος πια”!

 

Τέλος, απαντά στο αν υπάρχουν ίντρικες στο Ypur Face Sounds Familiar με τους άλλους συμμετέχοντες:  «Καμία σχέση! Μπορεί να οφείλεται αυτό στο ότι δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, αλλά δεν το νομίζω. Υπάρχουν καλής πάστας παιδιά στο παιχνίδι και αυτό κάνει απαγορευτικές τις όποιες ίντριγκες».

 

 

Δείτε τη Χριστίνα Κολέτσα στη παραλία!

 

Ακούστε εδώ ολόκληρο τον καινούριο δίσκο του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Διαβαστε επισης

loading...