HomeMEDIAΔεν έχετε χρήματα να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας;

Δεν έχετε χρήματα να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας;

Συντονιστείτε στον easy 97.2 και ξεχάστε τους λογαριασμούς σας

 

Οι συμμετοχές του διαγωνισμού ξεπέρασαν τις 1000 ενώ ήδη περισσότεροι από 40 ακροατές του easy 97.2 απαλλάχτηκαν ήδη από τους λογαριασμούς τους

 

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, ο διαγωνισμός παρατείνεται έως και τις 17 Ιουλίου

 

Από τις 10 Ιουνίου ο σταθμός με την καλύτερη soft μουσική της πόλης, πληρώνει για τους ακροατές του έως 150 ευρώ για τρέχοντες και μη ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς, κατά την ημερομηνία καταβολής από τον σταθμό.

 

Η ανταπόκριση του κοινού στον διαγωνισμό ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τις αιτήσεις μέχρι στιγμής, να ξεπερνούν τις 1000! Επίσης από τις 18 Ιουνίου που άρχισαν οι κληρώσεις, περισσότεροι από 40 ακροατές… απαλλάχτηκαν ήδη από τους λογαριασμούς τους, αφού ο easy 97.2 τους πλήρωσε τους για αυτούς.

Δείτε επίσης: Κατακουζινός και Βλαχάκη στην κορυφη της AGB!

 

 

Έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός παρατείνεται έως και τις 17 Ιουλίου. Έτσι, αν μέχρι σήμερα δεν δηλώσατε συμμετοχή, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε την τύχη σας.

Επισκεφτείτε σήμερα το www.easy972.gr συμπληρώστε την ειδική φόρμα συμμετοχής και πού ξέρετε… μπορεί να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα αναδεικνύονται μετά από κλήρωση αποκλειστικά στο “easy breakfast”. Η Νάντια Μπουλέ και ο Άρης Καβατζίκης έως τις 17 Ιουλίου, θα ανακοινώνουν στις 08:00, 09:00 και 10:00 τα ονόματα και των τελευταίων τυχερών ακροατών του διαγωνισμού.

Διαβαστε επισης

loading...