HomeSHOWBIZ"Έκανα έρωτα με δύο γυναίκες ταυτόχρονα" αποκαλύπτει ο Στράτος Τζώρτζογλου

“Έκανα έρωτα με δύο γυναίκες ταυτόχρονα” αποκαλύπτει ο Στράτος Τζώρτζογλου

Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς εκεί έξω θα τον ζηλεύετε θανάσιμα τον Στράτο Τζώρτζογλου με την … τύχη που του έτυχε με την απελευθερωμένη σύντροφό του.

 

Χείμαρρος ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλά για τις ερωτικές περιπέτειες που είχε στη ζωή του με ειλικρίνεια και με πολλές και ζουμερές αποκαλύψεις!

 

“Η μικρότερη σχέση που είχα ήταν εννέα μήνες. Δεν έχω απιστήσει εν αγνοία καμιάς γυναίκας. Ήμουν ειλικρινής. Δεν έχω πει ψέματα και θεωρώ μεγάλη ελευθερία να μην προσποιείσαι.” τονίζει στο περιοδικό ΕΓΩ ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δείτε επίσης: Διονύσης Σχοινάς: Ποιες είναι οι σχέσεις του με την Έλλη Κοκκίνου;

 

Όσο για το αν έχει κάνει σεξ με δύο συντρόφους ταυτόχρονα ο ηθοποιός αποκαλύπτει:  “Μου το είχε ζητήσει σύντροφός μου και το δέχτηκα. Ήρθαμε σε επαφή με μία κοπέλα, με την οποία είχα ελεύθερη σχέση στο παρελθόν και βρεθήκαμε ερωτικά ορισμένες φορές. Συναντηθήκαμε, βγήκαμε, μιλήσαμε, συμπάθησε η μία την άλλη και συνέβη”.

 

Και συνέχισε: “Δε το συνεχίσαμε. Ευχαριστηθήκαμε τη στιγμή”.

 

Επιπλέον αποκάλυψε: “Επί 22 μήνες είχα ερωτική αποχή και αυτό ήταν καθαρά επιλογή μου, γιατί δεν μ’ αρέσει το σεξ να είναι εθισμός, αλλά χαρά. Δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να με συγκινήσει για να πάω μαζί του. Ήταν μια ιστορία δικής μου εσωτερικής αναζήτησης, ώστε να μην αισθάνομαι ότι εξουσιάζομαι από το σεξ. Εκείνη την εποχή προσπάθησα να είμαι αφοσιωμένος σε πράγματα που αγαπούσα και δεν κατέφυγα στη σωματική εκτόνωση”.

 

O Simon Cοwell θα γίνει πατέρας με… τη σύζυγο του φίλου του!

Πόσο “συμπληρωμένη” είναι η διατροφή σου; Πες μας τη γνώμη σου και κέρδισε φυσικά συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια και ζωντάνια  –  Kάνε κλικ ΕΔΩ

Διαβαστε επισης

loading...