HomeAGENDA«Ψύλλοι στ’ αυτιά»: Επιστρέφουν δυνατά!

«Ψύλλοι στ’ αυτιά»: Επιστρέφουν δυνατά!

Η ξεκαρδιστική φάρσα του Georges Feydeau «Ψύλλοι στ’ αυτιά» παρουσιάζεται από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αλίκη μ’ έναν μεγάλο θίασο λαμπερών πρωταγωνιστών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το γαϊτανάκι της κωμωδίας αρχίζει να ξετυλίγεται όταν η Γκαμπριέλ, μετά από χρόνια οικογενειακής ευτυχίας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της, Βικτόρ-Εμμανουέλ και εκμυστηρεύεται την ανησυχία της στην παλιά της φίλη Λυσιέν. Για να «δοκιμάσουν» τον Βικτόρ, του γράφουν μια επιστολή κλείνοντάς του ραντεβού σε ένα αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Αυτό που αγνοούν είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο εργάζεται ως θυρωρός ο συνήθως πιωμένος Πως που είναι ο σωσίας του Βικτόρ! Όταν όλοι οι ήρωες του έργου καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της φάρσας πυροδοτείται.

 

Απόδοση: Θοδωρής Πετρόπουλος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μουτίδου, Πάνος Βλάχος, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και η Μίνα Αδαμάκη.

Τους 12 ηθοποιούς θα συνοδεύει μουσικά επί σκηνής ο πιανίστας Δημήτρης Καραβίτης.

Πρώτο σούπερ trailer για το «American Hustle»

 

Πόσο “συμπληρωμένη” είναι η διατροφή σου; Πες μας τη γνώμη σου και κέρδισε φυσικά συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια και ζωντάνια  –  Kάνε κλικ ΕΔΩ

Διαβαστε επισης

loading...