HomeSHOWBIZΠροϊόν photoshop το...δήθεν παραστράτημα του Μέσι!

Προϊόν photoshop το…δήθεν παραστράτημα του Μέσι!

Χθες μεταδώσαμε το δήθεν τσιλιμπούρδισμα του ποδοσφαιριστή αλλά σύντομα βγήκε η αλήθεια στο φως ότι δεν πρόκειται παρά για ένα καλό προϊόν photoshop που παραλίγο να κάψει την οικογένεια του ποδοσφαιριστή!

 

Υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις χθες με αυτήν την είδηση, έτσι αποφασίσαμε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω. Και έτσι βρήκαμε τα εξής: 

 

Στην πρώτη φωτογραφία, πήραν το πρόσωπο του Μέσι ο οποίος κοιτούσε προς τα έξω και πρόσθεσαν από το πουθενά την ξανθιά σεξοβόμβα, ώστε να φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής απλά ακουμπά το πρόσωπο πάνω στο πλούσιο στήθος της.

 

Στη δεύτερη φωτογραφία ο Μέσι κοιτά το τεράστιο μπούστο της σεξοβόμβας ενώ παράλληλα την έχει πλησιάσει πολύ!

 

Αρκετοί όπως και εμείς άλλωστε, μεταδώσαμε λάθος αυτήν την ανύπαρκτη είδηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο, να υπάρχουν πλαστές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και ειδήσεις μόνο και μόνο για να πουληθούν δύο-τρία παραπάνω αντίτυπα. Σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα και όταν βρίσκουμε τις αποδείξεις για το αντίθετο ή για την διάψευση αυτών των ειδήσεων θα τις παραθέτουμε, όπως άλλωστε πράξαμε και σήμερα.

 

Είδηση-Καλώς τα δεχτήκαμε! Η νιόπαντρη Τζούλια Αλεξανδράτου διακοπάρει στη Μύκονο! (Βίντεο)

Κολάζει… με μαγιό στα 55 της η Σάρον Στόουν!

Πόσο “συμπληρωμένη” είναι η διατροφή σου; Πες μας τη γνώμη σου και κέρδισε φυσικά συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια και ζωντάνια – Kάνε κλικ ΕΔΩ

Διαβαστε επισης

loading...