HomeMEDIAΤα 5 σημάδια τα οποία διακρίνουν έναν τουρίστα!

Τα 5 σημάδια τα οποία διακρίνουν έναν τουρίστα!

Τους έχουμε δει όλοι και πλέον έχουμε μάθει να τους ξεχωρίζουμε για τα καλά! Είναι τα πέντε βασικά στοιχεία που κάνουν έναν τουρίστα να ξεχωρίζει από τους απλούς ανθρώπους, λες και έχουν συγκεκριμένο dress code.

 

Πρώτο και καλύτερο στοιχείο: τα πολύχρωμα ρούχα και το γεγονός ότι συνέχεια κουβαλάνε κάτι. Πιάνουν το μισό βαγόνι στο μετρό και πάλι δεν τους φτάνει για να κουβελήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Στριμώχνονται παντού και ακούς ένα “Sorry” με ευγένεια!

 

 

Το δέρμα ειδικά των ευρωπαίων τουριστών είναι μονίμως κατακόκκινο από τον δυνατό ήλιο και συνήθως κυκλοφορούν σαν τους αστακούς, γυαλίζοντας παράλληλα από τα αντιηλιακά και από τις ενυδατικές κρέμες!

 

 

Πάντα, μα πάντα, μα ΠΑΝΤΑ όμως κουβαλούν μια φωτογραφική μηχανή για να φωτογραφίζουν από την παραμικρή αρχαία κολώνα μέχρι και το καλαμάκι του περίφημου φραπέ τους. Συχνά πυκνά, ειδικά από λαούς όπως οι Κινέζοι και οι Κορεάτες, μαζεύονται σε γκρουπς και φωτογραφίζουν όλοι μαζί το ίδιο πράγμα, ξανά και ξανά και ξανά.

 

 

Ε εντάξει. Αυτό είναι το σημείο που αγαπάμε και μισούμε παράλληλα για τους τουρίστες: αυτή η λατρεμένη καλτσούλα μέσα από το σανδάλι ή την παντόφλα! Μια ομορφιά! Σε συνδυασμό με την τρίχα στη γάμπα και το σορτσάκι το κοντό ή την βερμούδα μέχρι το γόνατο. Είναι ό,τι πιο κακόγουστο μπορείτε να δείτε, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ χαριτωμένο γι’αυτό και δεν το κράζουμε πολύ!

 

 

Τέλος, ο σάκος αλά ντιβανοκασέλα της γιαγιάς, ή δίφυλλη ντουλάπα, κάτι τέλος πάντων που χωράει όλα μα όλα τα υπάρχοντα του τουρίστα και που το κουβαλά ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκεται! Και ο χάρτης ή ο ταξιδιωτικός οδηγός, απαραίτητο αξεσουάρ!

 

 

Σιχαμένες αποκαλύψεις της Katy Perry: “Δεν έκανα sex με τον Robert Pattinson γιατί”…

Η εκθαμβωτική Ήβη Αδάμου στο νέο της video clip!

Διαβαστε επισης

loading...