HomeSHOWBIZΣε φίλους του φιλοξενείται ο Πέτρος Φυσσούν

Σε φίλους του φιλοξενείται ο Πέτρος Φυσσούν

Πρόσφατα είχαμε δει την περιπέτεια σε πολλά επίπεδα της ζωής του ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν, στον οποίο έκανε έξωση η σπιτονοικοκυρά του καθώς χρωστούσε ενοίκια.

 

Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε από το νοσοκομείο την Δευτέρα  και φιλοξενείται με τη σύζυγό του στη Λυκόβρυση,  στο σπίτι μιας φιλικής οικογένειας που από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει για όσο χρειαστεί, μέχρι να σταθούν στα πόδια τους. 

Δείτε επίσης: Αννίτα Πάνια: Έχασε την μητέρα της ξαφνικά

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του θα μείνουν στο δρόμο, πολλοί στενοί φίλοι του ηθοποιού έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους

 

Στο πλευρό του Πέτρου Φυσσούν και της συζύγου του είναι συνεχώς η στενή τους φίλη και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μαρία Τραγάδη που είχε παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισής τους στο επίμαχο δικαστήριο. Είχε αναλάβει μάλιστα την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με το δήμαρχο Πεύκης, Δημήτρη Φωκιανό, και τους εξασφάλισαν ένα δωρεάν δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Όμως από την Δευτέρα το ζευγάρι βρίσκεται σε φιλικό σπίτι.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της!

Διαβαστε επισης

loading...