HomeMEDIAΆδωνις προς γιατρούς: "Έπρεπε να σας απολύσουμε να δείτε τι εστί βερίκοκο"!

Άδωνις προς γιατρούς: “Έπρεπε να σας απολύσουμε να δείτε τι εστί βερίκοκο”!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εκπομπή έδωσε ρεσιτάλ εκφράσεων  βγαίνοντας έξω από τα ρούχα του μετά από κόντρα που είχε με τους γιατρούς και πιο συγκεκριμένα με την αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, Χριστίνα Ράπτη

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε μέχρι σε σημείο να πει: «Ντροπή σας. Ντροπή σας. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο»

 

Από την πλευρά της η κ. Ράπτη ανέφερε ότι «περιμέναμε ότι θα τα ανατρέψει ο ελληνικός λαός. Είναι εγκληματική πολιτική αυτή που εφαρμόζεται σήμερα. Δεν θα είμαστε αρνητικοί αν γινόταν με υποδομή και οργανωμένο σχέδιο. Δε θέλουν να υπάρχει δημόσια υγεία».

 

Έξαλλος για τις δηλώσεις της κ. Ράπτη, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: «Έχουμε έλλειμμα συνεννοήσεως. Μόνο τους εξωγήινους αφήσατε απ’ έξω».

Και συμπλήρωσε: «το νοσοκομείο δεν κλείνει, αλλάζει χαρακτήρα. Ένα μαγαζί που κάνει ανακαίνιση, για λίγες μέρες σταματά να λειτουργεί. Θα υπάρξει αναστάτωση για λίγες μέρες. Οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν». Και πρόσθεσε πως «δεν έχετε καταλάβει τίποτα από το σχέδιο ακόμη».

 

Και τότε κάπου εκεί, τα πήρε στο κρανίο και είπε: «αρχίζει να καταντά και λίγο κουραστικό αυτό. Κάνετε αυτή τη φασαρία. Ντροπή σας από ένα σημείο και έπειτα. Σιγά τα ωά. Σας βαρεθήκαμε. Ο λαός εμάς ψήφισε. Να αποδεχθείτε τους κανόνες της Δημοκρατίας. Ο λαός αποφάσισε, εξέλεξε εμάς και εφαρμόζουμε το σχέδιο. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο. Όταν ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, εσείς μετακινείστε ένα χιλιόμετρο. Ντροπή σας. Δείξτε ότι καταλαβαίνετε την κοινωνία. Αυτοί οι εργαζόμενοι που βλέπετε εκεί, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

Διαβαστε επισης

loading...