HomeSHOWBIZΗ συνέντευξη της Χουρέμ που θα συγκλονίσει: ''Ο σύντροφός μου με παράτησε...

Η συνέντευξη της Χουρέμ που θα συγκλονίσει: ”Ο σύντροφός μου με παράτησε επειδή ήμουν έγκυος”!

Συνέντευξη που προκαλεί σοκ έδωσε η τηλεοπτική Χουρέμ, ή αλλιώς Meryem Uzerli

 

μετά τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας, ανατρέποντας όσα γράφονταν στον Τύπο τους τελευταίους μήνες, και δίνοντας μια εντελώς διαφορετική τροπή στα γεγονότα! 

 

Η Meryem, εξηγεί πως έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αποκαλύπτει πως ο επιχειρηματίας σύντροφος της όχι μόνο δεν ήταν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα αλλά την εγκατέλειψε μόλις έμαθε πως είναι έγκυος

 

 και τονίζει πως έφυγε από την Τουρκία για να σωθεί!

 

 Η Χουρέμ, στη συνέντευξη της στην τουρκική εφημερίδα ”Χουριέτ”, εξηγεί πως άλλαξε η ζωή της από την μια μέρα στην άλλη με το που έγινε διάσημη!

 

 

Αναφέρει πως έμενε σε ένα ξενοδοχείο μόνη χωρίς φίλους, και πως ο σύντροφός της αρνιόταν να συγκατοικήσουν!

 

Μέχρι που δεν το άντεξε όλο αυτό, και τη μέρα που παρέλαβε βραβείο, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας:

 

”Την έκανα στα βραβεία τηλεόρασης της Αττάλειας. Το βραβείο που κέρδισα το πέταξα στο δωμάτιό μου, στο ξενοδοχείο. Το κομμάτιασα, ήμουνα τρελαμένη, κόπηκα παντού. Θέλησα να πηδήξω από το μπαλκόνι γιατί η τελευταία μου λύση ήταν να φύγω, να εξαφανιστώ, να πεθάνω…

 

 Θέλησα να αυτοκτονήσω για να γλυτώσω. Είχε αρρωστήσει το μυαλό μου. Επαγγελματική ζωή, προσωπική ζωή.. Ήρθαν όλα απανωτά. Δεν μπόρεσα να σηκώσω στις πλάτες μου το βάρος όλων αυτών που έζησα”! 

 

”Μου είπε όταν του είπα πως είμαι έγκυος: ”Έχω ήδη δυο παιδιά, δεν θέλω ακόμη ένα. Δεν μπορώ να αποδεχτώ αυτό το παιδί. Καταστρέφει τα πάντα”!

 

”Το να συγχωρείς είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την ζωή. Όλοι μας πρέπει να συγχωρούμε. Αλλιώς είναι πολύ μεγάλο βάρος για εμάς ως ενέργεια. Και βέβαια θα συγχωρέσω τον Τζαν. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε ξανά μαζί”!

 

 

Το brazilian της Ελένης Χατζίδου αναστάτωσε τη Σκιάθο!

 

Αποκλειστικό: Ο Snoop Dogg σε ελληνικό έδαφος!

 

Διαβαστε επισης

loading...