HomeCINEMA"Ο Michael Douglas είχε γίνει ένας παλιόγερος" - Το χρονικό του χωρισμού

“Ο Michael Douglas είχε γίνει ένας παλιόγερος” – Το χρονικό του χωρισμού

Γνωρίζαμε ότι εδώ και καιρό το διάσημο ζευγάρι των Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στον γάμο τους και χθες μάλιστα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

 

Η διαφορά ηλικίας που αρχικά φαινόταν να μην ενοχλεί κανέναν από τους δύο, τελικά με τα χρόνια γινόταν ακόμη πιο έντονη, και ήταν αυτή που τελικά έβλαψε τον γάμο τους.

 

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί ήταν τον Απρίλιο όταν εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί του γκαλά Annual Chaplin Award στη Νέα Υόρκη.

 

Περίπου ένα μήνα μετά, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο, μετά κιόλας από τις κρίσεις κατάθλιψης που έπιαναν την Catherine Zeta Jones

 

Ωστόσο πριν από αυτήν την απόφαση είχαν προηγηθεί αρκετά προβλήματα. Το σημαντικότερο αυτών ήταν η φυλάκιση του γιου του Douglas, Cameron για διακίνηση ναρκωτικών καθώς και όταν ο Michael Douglas διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για έξι μήνες.

 

Η σύζυγός του, Catherine Zeta Jones, σύμφωνα με την Daily Mail προσπάθησε να τον στηρίξει όμως ως αποτέλεσμα τελικά είχε να εισαχθεί η ίδια σε ψυχιατρική κλινική εξαιτίας της διπολικής διαταραχής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από την πολλή πίεση και το άγχος που βίωσε λόγω του καρκίνου του συζύγου της.

 

Πηγές του ζευγαριού αναφέρουν ότι η διαφορά ηλικίας ήταν εκείνη που τελικά τους τσάκισε:  «Ο Michael έγινε ένας παλιόγερος. Του φταίνε διαρκώς τα πάντα σε εκείνη, το κλίμα είναι κακό».

 

Ο Robert Pattinson στη νέα διαφήμιση της Dior (photos)

 

 

Διαβαστε επισης

loading...