HomeMEDIAΟι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

Οι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

Θανάσιμη ομορφιά 

Η Μουαζέζ προσπαθεί να πείσει τον Σαγίτ να πάνε στην αστυνομία και να πουν την αλήθεια. Ο Σαγίτ είναι ανένδοτος και βρίσκει τρόπο να φύγουν μέσω θαλάσσης από την Κωνσταντινούπολη δίχως, όμως, να γνωρίζει πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Ο Χαλίλ ανακτά τις αισθήσεις του και καταθέτει στην αστυνομία το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να τον σκοτώσει αλλά δεν λέει την αλήθεια.

Ένα αστέρι γεννιέται

Το καφενείο που θα ανοίξει η Γκιουλνάζ, με τη βοήθεια της Καντριγιέ, θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή τόσο για τους κατοίκους της γειτονιάς όσο και για τον Κόμπρα. Ο Μουράτ δεν θα σταματήσει να είναι απογοητευμένος με τη Χασρέτ, όμως η εμφάνιση ενός εντελώς απρόσμενου προσώπου θα οδηγήσει τη ζωή του Μουράτ και της Χασρέτ σε έναν διαφορετικό δρόμο.

DROP DEAD DIVA

Η Τζέιν κινείται εναντίον ενός διάσημου και δημοφιλούς διαιτολόγου που με το πρόγραμμά του έθεσε σε κίνδυνο την ζωή μιας έφηβης, ενώ παράλληλα η Κιμ δέχεται μήνυση από πρώην συνάδελφο, κάτι που την φέρνει ακόμα πιο κοντά με τον Γκρέισον.

Karadayi

Η μέρα για την τελευταία δίκη του Ναζίφ, πλησιάζει και η Φεριντέ, έχει ήδη πάρει την απόφασή της. Ο Μαχίρ, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καταφεύγει σε μια λύση, τη μοναδική που μπορεί να σώσει την κατάσταση: να απαγάγει τη Φεριντέ!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...