HomeMUSIC-OLDΣΟΚ! Το "My Number One" δεν ανήκει στο Χρήστο Δάντη!

ΣΟΚ! Το “My Number One” δεν ανήκει στο Χρήστο Δάντη!

Όλοι θυμόμαστε το hit που μας έφερε την πρωτιά στη Eurovision του 2005. Είχε γίνει από τότε ένας μεγάλος χαμός μεταξύ του Χρήστου Δάντη και του συνθέτη Μάνου Ψαλτάκη, για το ποιου πραγματικά είναι το τραγούδι και θέμα οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

 

Σήμερα λοιπόν το δικαστήριο αποφάσισε ότι το τραγούδι που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Ουκρανίας, δεν είναι δημιουργία του Χρήστου Δάντη, όπως ξέραμε όλοι μέχρι σήμερα, αλλά του αντιδίκου, Ψαλτάκη. Ο ίδιος έγραψε στο Facebook του:

 

“Βόμβα μεγατόνων. Σήμερα το πρωί 12-9-2013 βγήκε η απόφαση ότι το τραγούδι που πήρε την πρώτη θέση το 2005 στην Γιουροβίζιον «My number one», είναι μουσική σύνθεση του Μάνου Ψαλτάκη. Εδώ θέλω να δω τα μούτρα δημοσιογράφων της τότε ΕΡΤ και μερικών άλλων σε άλλα ΜΜΕ. Σας λέω λοιπόν ότι και Θεός υπάρχει και δικαιοσύνη υπάρχει. Σήμερα ο Δαυίδ, κέρδισε τον Γολιάθ για δεύτερη φορά. Αυτό να γίνει μάθημα στις φίρμες που ενώ υπάρχουν συνθέτες με εκπληκτικά τραγούδια, αυτοί και τα χώνουν και παίρνουν αηδίες. Το κλικάτο σύστημα το πολέμησα και το νίκησα, κάντε κι εσείς το ίδιο, στη μουσική δεν χωράει σύστημα και η κλίκα ως εδώ. Θέλω να πω σε όλους καλλιτέχνες φίρμες και μη στον κόσμο σε όλους που πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και πιο πολύ στους πιο αγαπημένους μου φίλους, Σταμάτη Γονίδη, Θέμη Αδαμαντίδη, Στέλιο Ρόκκο! Σας ευχαριστώ πολύ. Θυμίζω ότι σήμερα βγήκε η απόφαση ότι το «My Number One» είναι του Μάνου Ψαλτάκη!”

 

 

Η Σοφία Βογιατζάκη θα είναι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

Σου αρέσει η μόδα και οι online αγορές; Πες μας την άποψή σου και κέρδισε καταπληκτικές δωροεπιταγές: http://qsurvey.gmisurveys.com/dc/index.html?p=vJ18yt

Διαβαστε επισης

loading...