HomeMEDIAΟ ΣΥΡΙΖΑ απαγόρευσε στο συνεργείο της ΔΤ να καλύψει τη συνέντευξη στη...

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαγόρευσε στο συνεργείο της ΔΤ να καλύψει τη συνέντευξη στη ΔΕΘ!

Από την αρχή είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το νέο δημόσιο φορέα ο Αλέξης Τσίπρα αλλά η κινηση του να «κλείσει»την πόρτα ακόμη και στη συνέντευξη του στη ΔΕΘ είναι το κάτι άλλο.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σύσκεψη που έγινε παρουσία και του κυρίου Σκουρλέτη αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα στη δημόσια τηλεόραση. 

Δείτε επίσης: Η πρώτη συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου που θα συζητηθεί!

 

Συγκεκριμένα η απόφαση ανέφερε τα εξής: 

1.     Να μην…επιτραπεί η είσοδος τηλεοπτικού συνεργείου της Δημόσιας Τηλεόρασης στο χώρο της συνέντευξης, θέμα γιά το οποίο έχουν δοθεί σαφείς και αυστηρές οδηγίες προς τους υπευθύνους της αιθούσης, όπου θα δοθεί η συνέντευξη, ώστε να αποτραπεί παντί τρόπω, και

2.     Να δοθεί ο λόγος πρώτα εις τον εκπρόσωπο της καταργηθείσης, βάσει ΠΝΠ, ΕΡΤ-3 και εν συνεχεία εις τους υπολοίπους σχετικής λίστας την οποία θα έχει ανά χείρας ο Σκουρλέτης, με βάση -προφανώς και πρωτίστως- τη …«βαθμολογία» και τη «διαγωγή» των διαπιστευμένων δημοσιογράφων του «ρεπορτάζ Αριστεράς», ώστε να προηγηθούν οι «ημέτεροι» και μόνον εν συνεχεία κάποιοι «συστημικοί»

Σου αρέσει η μόδα και οι online αγορές; Πες μας την άποψή σου και κέρδισε καταπληκτικές δωροεπιταγές: http://qsurvey.gmisurveys.com/dc/index.html?p=vJ18yt

Διαβαστε επισης

loading...