HomeSHOWBIZΦωτογραφίες από τη διαδήλωση της Εριέττας Κούρκουλου

Φωτογραφίες από τη διαδήλωση της Εριέττας Κούρκουλου

Διαμαρτυρία που είχε ανακοινώσει μάλιστα, είχε ετοιμάσει η Εριέττα Κούρκουλου έξω από την πρεσβεία της Ρουμανίας. Ο λόγος ήταν η εναντίωση στο νόμο που ψηφίστηκε για τη θανάτωση των αδέσποτων στην εν λόγω χώρα.

 

Η Εριέττα, έχοντας φιλοζωικές ανησυχίες, θα ταξιδέψει και μέχρι την πρωτεύουσα της Ρουμανίας για να διαμαρτυρηθεί και στους κύριους υπεύθυνους. Πλήθος ανθρώπων, διασήμων και μη βρέθηκε εκεί, στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Εριέττας.

 

Η ίδια μάλιστα έγραψε: “Στηρίζουμε τις φιλοζωικές και τα ζώα, διαμαρτυρόμαστε ως φιλόζωοι, ως άνθρωποι που έχουμε μεγαλώσει με ζώα, με αρχές το να αγαπάμε τα ζώα. Και θέλω να πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός ο κόσμος θα αρχίσει να ευαισθητοποιείτε λίγο περισσότερο σε αυτό το θέμα αλλά και να διαπαιδαγωγήσει σωστά τα παιδιά του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάω και εγώ στο ταξίδι στην Ρουμανία. Από μικρή ηλικία είμαι δίπλα σε όλα αυτά και στηρίζω με όποιον δυνατό τρόπο μπορώ. Όσο μπορώ και όσο μπορεί να ακουστεί η φωνή μας και όσο το ακούσουνε από την δική μας την πλευρά να το κάνουμε”/

 

 

10 λεπτά με τα καλύτερα Vines του Σεπτεμβρίου!

Διαβαστε επισης

loading...