HomeSHOWBIZΟ ηρωισμός της Έρρικας Πρεζεράκου: Έσωσε ζευγάρι από τροχαίο ατύχημα!

Ο ηρωισμός της Έρρικας Πρεζεράκου: Έσωσε ζευγάρι από τροχαίο ατύχημα!

Ότι η Έρρικά Πρεζεράκου είναι συμπαθής και καλόψυχη είναι γνωστό. Κάθε φορά που θα τη συναντήσεις θα έχει μόνο το χαμόγελό της φορεμένο και μόνο μια καλή κουβέντα να σου πει.

 

Αυτή τη φορά όμως, πήγε ένα βήμα παραπάνω. Απέδειξε τον ηρωισμό της τον Αύγουστο που μας πέρασε όταν σε μια διαδρομή βρέθηκε στο 16ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Καρδίτσας.

 

Ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ ήταν πρώτο στη σειρά με τα αυτοκίνητα ενώ ακριβώς από πίσω του κινείτο ένα αμάξι με ένα ζευγάρι μέσα. Μία Porsche πίσω από το ζευγάρι θέλησε να κάνει προσπέραση και αποφάσισε να μπει στο αντίθετο ρεύμα. Εκείνη τη στιγμή ένα άλλο αυτοκίνητο ερχόταν, και η Porsche έχοντας προσπεράσει μόνο το αυτοκίνητο του ζευγαριού και όχι το λεωφορείο, μπήκε ανάμεσα στ πρώτο και στο δεύτερο χωρίς να χωράει. Ο οδηγός στο αυτοκίνητο του ζευγαριού το αντιλήφθηκε και χωρίς να έχει χώρο να οδηγήσει πια, έστριψε το τιμόνι και έπεσε στο χαντάκι.

 

Δε σταμάτησε κανείς. Το πανάκριβο αυτοκίνητο έφυγε, άλλοι διερχόμενοι τους έβλεπαν και έφυγαν και κανείς δεν κοίταξε πώς είναι το ζευγάρι στην υγεία του. Ένα μόνο αυτοκίνητο σταμάτησε, το οποίο είδε όλο το σκηνικό, αφού ήταν πίσω ακριβώς από τα αυτοκίνητα. Μοναδική επιβάτης και οδηγός σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου.

 

Κατέβηκε να ελέγξει την κατάσταση και των δύο. Κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και έμεινε όλη την ώρα μαζί με το ζευγάρι, κρατώντας το χέρι της κοπέλας, που είχε φοβηθεί, για να μη νιώθει μόνη. Βοήθησε τους τραυματιοφορείς και έδωσε όλα τα στοιχεία που είδε και γνώριζε στην αστυνομία. Η ίδια αποφάσισε να μη μείνει για να πάει στο νοσοκομείο, ευχήθηκε στο ζευγάρι να είναι καλά και έφυγε.

 

Σε μια περίοδο που όλοι ζητούν προσοχή και βγαίνουν στα κανάλια επειδή φόρεσαν μισή φούστα, η Έρρικα δεν ανέφερε πουθενά το γεγονός γιατί είναι αντράκι και δε θέλει να της πλέκουν εγκώμια. Θεώρησε χρέος της να βοηθήσει το ζευγάρι και δεν το έκανε για καμία προβολή, παρά μόνο γιατί θέλησε να βοηθήσει. Δεν είναι μόνο η ηρωική πράξη που της δίνει παραπάνω αξία, αλλά και το γεγονός ότι την αποσιώπησε κατά αυτόν τον τρόπο.

 

*Η πληροφορία μας ήρθε μέσω ενός e-mail που μας έστειλε το ζευγάρι που το βοήθησε η Έρρικα Πρεζεράκου. Θέλησε να δημοσιεύσουμε την είδηση μεταφέροντας τις ευχαριστίες του και φυσικά δε μπορούμε να δημοσιεύσουμε την ταυτότητά του.

 

Στο ΚΑΤ η Εύη Φραγκάκη!

Διαβαστε επισης

loading...