HomeMEDIAΟι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

Οι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

FATMAGUL

Μετά από τη δολοφονία του Βουράλ, οι Γιασαράν σκέφτονται ως ύποπτο τον Μουσταφά και για τον τραυματισμό του Κερίμ. Ο Ερντογάν και ο Σελίμ τρελαίνονται από φόβο, καθώς πιστεύουν ότι τώρα πλησιάζει και η δική τους σειρά. Την ίδια στιγμή, ο Ρεσάτ πέφτει σε κατάθλιψη, συνειδητοποιώντας ότι πρόκειται να χάσει την εταιρεία που ο ίδιος έχτισε από το μηδέν. Βλέποντας και η οικογένεια της Φατμαγκιούλ τα σημάδια, αρχίζει να θεωρεί ως ύποπτο για τον πυροβολισμό του Κερίμ τον Μουσταφά. Ο Μουσταφά, που αντιλαμβάνεται ότι όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω του, ολοκληρώνει τις προετοιμασίες του για να το σκάσει. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ είναι τώρα πιο πεισμωμένοι από ποτέ να βρουν την ευτυχία παρ’ όλες τις διαδοχικές αναποδιές που περνάνε.

DROP DEAD DIVA

Ενώ περιμένει τον Γκρέισον να συνέρθει απ’το κώμα, η Τζέιν εκπροσωπεί έναν διάσημο νεαρό που είχε εμπλοκή σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Η Κιμ έχοντας πια αποχωρήσει απ’την εταιρεία,αναλαμβάνει την υπεράσπιση μιας γυναίκας που έπεσε θύμα απάτης απ’τον σύζυγό της και έρχεται αντιμέτωπη με τον Πάρκερ.  

Η προδοσία

Ο Αλί βρίσκεται και εκείνος εκεί. Η συνάντηση για πρώτη φορά με τη μητέρα τους, έστω και πίσω από τα σίδερα της φυλακής, είναι η αφορμή για τη συναισθηματική έκρηξη των παιδιών. Το βλέμμα του Οσμάν προς τη Τζεμιλέ είναι αρκετό για να περιγράψει την όλη κατάσταση. Τα δρώμενα αυξάνουν περισσότερο την οργή του Μετέ και σπρώχνουν την Αϊλίν περισσότερο προς τον Σονέρ. Η Τζεμιλέ κάνει πράξη την απόφαση, που πήρε αλλά έρχεται αντιμέτωπη με μια εικόνα, που δεν μπορεί να τη συλλάβει ανθρώπινο μυαλό.

 

 

Διαβαστε επισης

loading...