HomeMEDIAΟι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

Οι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

FATMAGUL

Για τον Μουσταφά έρχονται δύσκολες μέρες αφότου συλλαμβάνεται για τον πυροβολισμό του Κερίμ. Η ένταση της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ αυξάνεται, όταν μαθαίνουν ότι όντως ο Μουσταφά συνελήφθη ως κατηγορούμενος για το συμβάν. Η Φατμαγκιούλ προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Μουσταφά ήθελε να σκοτώσει τον Κερίμ, τη στιγμή που ο ίδιος ζούσε ευτυχισμένος με τη γυναίκα του, περιμένοντας το παιδί τους. ‘Οταν ο Φαχρετίν μαθαίνει ότι ο γιος του πυροβολήθηκε, έρχεται ξανά από την Αυστραλία στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Κερίμ. Ο Μουσταφά προσπαθεί με την κατάθεσή του να πείσει τους πάντες πως είναι αθώος, ωστόσο η Χατζέρ δεν τον πιστεύει. Η Χατζέρ καταλαβαίνει ότι ο Μουσταφά πυροβόλησε τον Κερίμ εξαιτίας της ζήλιας του. Πονάει πολύ, καθώς συνειδητοποιεί ότι άλλαξε τη ζωή της και μπήκε σε κάθε είδους κίνδυνο για έναν άντρα που είναι ακόμη ερωτευμένος με τη Φατμαγκιούλ.

DROP DEAD DIVA

Kαθώς ο Γκρέισον ζητά βοήθεια για τις προετοιμασίες του γάμου του,  η Τζέιν ενώνει τις δυνάμεις της με την Κιμ σε μια υπόθεση ενός μοντέλου που πέθανε στην διάρκεια εγχείρησης προσθετικής στήθους.  Στο μεταξύ, μια γυναίκα μηνύει τον πυροσβέστη φίλο της Τέρι, επειδή τραυματίστηκε την ώρα που προσπαθούσε να την βγάλει από το φλεγόμενο κτίριο… 

Η προδοσία

Η Τζεμιλέ γλιτώνει από τον εφιάλτη, που έζησε και επιστρέφει στο σπίτι με την προσμονή να…

ξανασμίξει με την οικογένειά της. Οι προσδοκίες της καταβαραθρώνονται για άλλη μια φορά όταν, γυρνώντας στο σπίτι, βρίσκει τον Αλί στην αγκαλιά της Καρολίν. 

Τους διώχνει και τους δύο κακήν-κακώς, αλλά η Καρολίν αφήνει πίσω της κάτι, που θα πλήξει ανεπανόρθωτα τη γυναικεία υπερηφάνεια της Τζεμιλέ. Ο Αλί και η Καρολίν θα βρουν βοήθεια πιο σύντομα απ’όσο περιμέναν. 

Η βοήθεια αυτή δεν εκπλήσσει κανέναν μέσα στην οικογένεια αλλά γίνεται αιτία για να κάνει και η Χασεφέ την επιλογή της. 

Το γνωστό θέαμα στο σπίτι του Κεμάλ γίνεται η σταγόνα, που ξεχειλίζει το ποτήρι για την ηλικιωμένη γυναίκα…

 

Mπρούσκο 

Η επίσκεψη των Ματθαίων στην Κρήτη για την γιορτή του τρύγου, θα φέρει ξανά κοντά την Μελίνα και τον Αχιλλέα, ο οποίος βρίσκει την ευκαιρία να της κάνει ένα “συμβολικό δώρο”, ενώ παραδέχεται στο Νεκτάριο πως είναι ερωτευμένος.

Ο Σήφης αποκαλύπτει στη Δάφνη τον λόγο για τον οποίο η Μελίνα αντέδρασε τόσο έντονα στο θέμα του παιδιού. Το γλέντι του πατητηριού εκτός από εντυπωσιακά Κρητικά έθιμα, θα φέρει στο προσκήνιο το παλιό μίσος της Αναστασίας, η οποία μπροστά σε όλους θα κάνει μια προσβλητική επίθεση στο Ματθαίο.

Ο Αχιλλέας βρίσκει την ευκαιρία να εκδηλώσει τον έρωτα του στην Μελίνα, σε μια ιδιαίτερη στιγμή που όμως δεν θα περάσει απαρατήρητη από κάποια γυναίκα και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες…

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...