HomeMEDIAΟι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

Οι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

FATMAGUL

Οταν ο Κερίμ ανοίγει τα μάτια του, πρωτίστως η Φατμαγκιούλ, αλλά κι όλη η οικογένεια νιώθουν τη χαρά να παίρνει τη θέση του φόβου στην καρδιά τους. Αυτή η χαρά, όμως, δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς φτάνουν στο νοσοκομείο τα νέα για την απελευθέρωση του Μουσταφά. Μετά από λίγο ο Μουσταφά, ρισκάροντας τα πάντα, βρίσκει τρόπο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κερίμ. Η φλόγα της εκδίκησης καίει τον Μουσταφά και τον κάνει να θέλει να λογαριαστεί με τον Κερίμ, ακόμη και μέσα στην εντατική. Στα μάτια του Μουσταφά ο μόνος ένοχος για όλα είναι ο Κερίμ και όταν τον συλλαμβάνει η ασφάλεια του νοσοκομείου, δίνει ένα μεγάλο σόου, θέτοντας τον εαυτό του στη θέση του θύματος.

Η προδοσία

Η δίκη για την έκδοση του διαζυγίου του Αλί και της Τζεμιλέ, αναβάλλεται λόγο της απουσίας του Αλί.

Τα άσχημα νέα δεν αργούν να μαθευτούν και φέρνουν την Τζεμιλέ και την Χασεφέ στο νοσοκομείο. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωπες με την Καρολιν.

Mπρούσκο

Το κρυφό ραντεβού της Μελίνας και του Αχιλλέα παίρνει εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή μετά την αιφνίδια επίθεση από τους δύο άγνωστους άντρες. Τώρα η Μελίνα είναι αναγκασμένη να δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις στην αστυνομία, αλλά και στον Σήφη. Παράλληλα, μη μπορώντας να αποδεχτεί τις δικαιολογίες του Σήφη για τον παλιό δεσμό του με την Αγγελική και τη πιθανή απόκτηση ενός δικού του παιδιού μαζί της, η Μελίνα αποφασίζει να συναντήσει την Αγγελική για να ακούσει τη δική της εκδοχή. Με το σκεπτικό ότι ο Νεκτάριος δεν έχει γυρίσει ακόμα στην Κύπρο, η Δήμητρα καλεί τον Αντώνη στο σπίτι τους, τη στιγμή όμως που προκύπτει μία αποκαλυπτική εξομολόγηση στον Αντώνη για το κοινό τους παρελθόν, μπαίνει ο Νεκτάριος και έκπληκτος ακούει τα πάντα. Οι δύο άγνωστοι άντρες που επιτέθηκαν σε Αχιλλέα και Μελίνα στην παραλία, γνωρίζουν πλέον την παράνομη σχέση τους και ο τρόπος που θα το χειριστούν θα είναι απρόβλεπτος.

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...