HomeMEDIAO Αγώνας Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού

O Αγώνας Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Περισσότεροι από 15.000 άντρες, γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, συμμετείχαν την στον 5ο Αγώνα Δρόμου και Περίπατου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure® 2013, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της Susan G. Komen for the Cure®. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, έστειλαν το δικό τους μήνυμα πρόληψης & έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Δείτε επίσης: Διέρρευσε βίντεο με καθηγήτρια να κάνει ομαδικό σεξ με τους μαθητές της

 

 

Ο Easy 97,2 και οι παραγωγοί του, στήριξαν το Greece Race for the Cure®. Από το studio του σταθμού η Μικαέλα Θεοφίλου και η Πολυρήνα Στάικου παρουσίασαν ζωντανά μια ειδική εκπομπή αφιερωμένη στον Αγώνα Δρόμου. Ταυτόχρονα, η παραγωγός του Easy 97,2 Ζωή Κρονάκη από το Ζάππειο, μετέφερε με ζωντανές συνδέσεις στους ακροατές του σταθμού τον παλμό της εκδήλωσης.

 

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ενώ “για τη ζωή” έτρεξαν: η Σοφία Μπεκατώρου Χρυσή Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας και Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναίκα και Αθλητισμός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, η Βάσω Βουγιούκα Ολυμπιονίκης Ξιφασκίας, η Μαρία Κάκιου Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής, η Φανή Ψαθά Πρωταθλήτρια Κόσμου & Olympian Ελευθέρας Πάλης Γυναικών, ο Βασίλης Κολλάρος Πρωταθλητής Κόσμου στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, η Έλενα Θεοδωρακοπούλου Πρωταθλήτρια στα 500 μέτρα, η Ελένη Πετρουλάκη, η Μαίρη Συνατσάκη.

Tι αέρας φύσηξε για την πρεμιέρα των «Πρωταγωνιστών» με το αφιέρωμα στον Παύλο Φύσσα;

 

Διαβαστε επισης

loading...