HomeMEDIAΜαρία Μπεκατώρου. Η επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαρία Μπεκατώρου. Η επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σιγά σιγά παρουσιάζονται οι καινούργιες εκπομπές του ΑΝΤ1. Μιά απο αυτές είναι Τα Καρντάσιανς, η βραδινή εκπομπή που θα παρουσιάζουν η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας.

 

Με αφορμή την εκπομπή η Μαρία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μελέτησε το για την συνεργασία της με τους δύο άντρες.«Δεν έχουμε κάνει πολλά ακόμα. Σιγά – σιγά θα ξεκινήσουμε τις πρόβες… Είμαστε “καλοί γνωστοί” με τον Γρηγόρη, είχαμε γνωριστεί παλιά και είχαμε κάνει λίγη παρέα. Εγώ πάντα ήθελα να συνεργαστούμε αλλά μου φαινόταν πολύ μακρινό. Να που έγινε! Τον Δημήτρη Σταρόβα τον θαυμάζω πολύ. Ταιριάζουν οι χημείες μας.  Αν μου έλεγαν πέρυσι ότι θα συνεργαζόμασταν θα έλεγα “Δεν υπάρχει περίπτωση”. Έγινε κι αυτό όμως».

 

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις αλλάγες στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του  Mega και του ΑΝΤ1.«Ο Γιώργος και η Φαίη είναι εξαιρετικά επιτυχημένοι, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού δεν μπορώ να τους φανταστώ ακόμα σε ένα πρωινό. Πρέπει πρώτα να το δω».

 

 

Σε ποιο κανάλι κάνει πρεμιέρα η νέα Eλληνική κωμική σειρά «Στο ράφι»; 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...