HomeMEDIAΝικ ο' κλοκ: Ξεκινάει στον Alpha!

Νικ ο’ κλοκ: Ξεκινάει στον Alpha!

Πρεμιέρα την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013, στις 22:30 για το νέο ανατρεπτικό late night show του Νίκου Μουτσινά!

 

“Νικ ο’ κλοκ” θα δείχνουν κάθε Τρίτη τα ρολόγια των τηλεθεατών! Αυτός άλλωστε είναι και  τίτλος της νέας εκπομπής του ταλαντούχου Νίκου Μουτσινά!

 

Ράδιο Αρβύλα μια φορά την εβδομάδα φετος!

 

Κάθε εβδομάδα θα φιλοξενείται στο στούντιο της εκπομπής ένας καλεσμενος με σκοπό να αποκαλύψει τις πιο κρυφες του πλευρές! Ο Νίκος Μουτσινάς με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα επιχειρεί να αναδείξει με σατυρικό τρόπο την επικαιρότητα, να σχολιάσει την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική ζωή της χώρας, με την βοήθεια πολλών και έμπειρων συνεργατών!

 

Συνεργάτες της εκπομπής είναι: η Αθηναϊς Νέγκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Χρύσα Κατσαρίνη, η Ειρήνη Γκανιάτσου, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Γιώργος Κρήτος και ο Λουκάς Μέξης. Σε κάθε εκπομπή, θα συμμετέχουν τρεις ή και περισσότεροι συνεργάτες, ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέματα που παρουσιάζονται.

 

Στόχος η δημιουργία μιας δυνατής κωμικής ομάδας που θα έχει απόλυτο σκοπό να εντοπίζει και να καυτηριάζει όλα όσα προκύπτουν. Όπως αναφέρει ο σταθμός δεν είνιαι μόνο μια εκπομπή είναι ή ώρα για κάτι τελείως διαφορετικό!

 

Συντονιζόμαστε όλοι “Νικ ο’ κλοκ” λοιπόν!!

 

 

Δείτε ακόμα: Ατυχήματα μοντέλων!

Διαβαστε επισης

loading...