HomeMEDIAΗ Tina Fey και η Amy Poehler υπέκυψαν στις Χρυσές Σφαίρες!

Η Tina Fey και η Amy Poehler υπέκυψαν στις Χρυσές Σφαίρες!

Το ξεκαρδιστικό δίδυμο δέχτηκε να γυρίσει όχι για μία, αλλά για δύο ακόμη χρονιές για να συμπαρουσιάσει τις Χρυσές Σφαίρες.

 

Μετά από τρεις χρονιές που το Hollywood Foreign Press Association (ο οργανισμός που διοργανώνει και απονέμει τις Χρυσές Σφαίρες) λάτρευε να μισεί τον Ricky Gervais και τα προκλητικά αστεία του, αλλά παρά τις κριτικές για το σαρδόνιο χιούμορ του συνέχιζε να τον θέλει για παρουσιαστή, φαίνεται πως βρήκε την “χρυσή” συνταγή! 

 

Η Tina Fey και η Amy Poehler, δύο από τις πιο αστείες γυναίκες του Hollywood που έχουν γράψει ιστορία στο κεφάλαιο της αμερικανικής κωμωδίας, κέρδισαν κοινό και κριτικούς τον περασμένο Ιανουάριο, όταν παρουσίασαν την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. 

 

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν φίλες από τα χρόνια των σπουδών τους στο φημισμένο Second City of Chicago, σχολή που έχει αναδείξει μερικούς από τους κορυφαίους αμερικανούς κωμικούς όπως τους Bill Murray, Steve Carell, Nia Vardalos, και συνεργάστηκαν στο περίφημο Saturday Night Live, στο οποίο μάλιστα η ελληνικής καταγωγής Tina Fey υπήρξε και διευθύντρια της συγγραφικής ομάδας.

 

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαία ούτε η χημεία αλλά ούτε και η επιτυχία του ταλαντούχου ντουέτου, που μετά την παρουσίαση των περσινών Χρυσών Σφαιρών, φήμες θέλαν να επιστρέφει για να παρουσιάσει ακόμα και τα Oscars. Δυστυχώς, οι δύο κωμικοί ανακοίνωσαν ότι το φορτωμένο τους πρόγραμμα δεν τους επιτρέπει την παρουσίαση των βραβείων της Ακαδημίας, αλλά ευτυχώς δεν μπόρεσαν να πουν όχι στην δελεαστική πρόταση να ξαναπαρουσίασουν τις Χρυσές Σφαίρες, καθώς η πίεση είναι πολύ μικρότερη, ο ρόλος του παρουσιαστή και η ευκαιρία για χιούμορ μεγαλύτερη κι ας μην ξεχνάμε επίσης ότι στις Χρυσές Σφαίρες το αλκοόλ όχι μόνον υπάρχει, αλλά επιβάλλεται!

 

Έτσι, δεσμεύτηκαν να γυρίσουν στις Χρυσές Σφαίρες όχι για μία, αλλά για δύο χρονιές προς μεγάλη χαρά του κοινού, αλλά και των συνεδέλφων τους που υπέφεραν τρία χρόνια από τα πιο τολμηρά και δίχως λογοκρισία (και αιδώ) αστεία του Gervais. 

 

Δείτε εδώ πώς κέρδισαν το… εισιτήριο τους στις Χρυσές Σφαίρες 2014 και 2015, η Tina και η Amy! Τους αξίζει!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...