HomeSHOWBIZΗ Ναταλία είναι ό,τι ζητούσα να βρω!

Η Ναταλία είναι ό,τι ζητούσα να βρω!

Για τον έρωτά του με την Ναταλία Γερμανού μίλησε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Hello”!

 

Ο ηθοποιός παράλληλα με την αποκαλυπτική φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού, μίλησε για τον νέο του έρωτα, την διαφορά ηλικίας στην σχέση και απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια που ακουγονται για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα!

 

Μιλώντας για την γνωριμία του με την Ναταλία Γερμανού είπε: “Η Ναταλία είναι μια γυναίκα με επίπεδο, είναι μορφωμένη, πετυχημένη και απ’ τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί όπου έπαιζε μουσική, μετά βρεθήκαμε πάλι σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Ανέκαθεν μου άρεσε ως γυναίκα, καθώς την γνώριζα μέσα απ’ την καριέρα της, αλλά από κοντά γοητεύτηκα και με εντυπωσίασε πολύ. Είναι γυναίκα με προσωπικότητα και πολύ γοητευτική, ό,τι ακριβώς θέλω”

 

Σχετικά με την άποψή του για την διαφορά ηλικίας σχολίασε: “Η ηλικία δεν με ενδιέφερε ποτέ, ούτε με νοιάζει να βγαίνω με την κοπέλα μου στα clubs και να πίνουμε, να χορεύουμε μέχρι το πρωί. Θέλω πιο ουσιαστικά πράγματα. Αυτή η ζωή του teenager δεν με ενδιαφέρει και λόγω του ότι δουλεύω από μικρός έχω ωριμάσει περισσότερο από συνομηλίκους μου, οπότε δε θα μπορούσα να την κάνω. Με την Ναταλία ως σύντροφο μπορώ να ζήσω ακριβώς όπως θα ήθελα”.

 

Τέλος ο ηθοποιός απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι εκμεταλλεύτηκε την σχέση του με την παρουσιάστρια για να γίνει ευρύτερα γνωστος: “Για κάποιους κακεντρεχείς ναι έγινα γνωστός μέσω της Ναταλίας. Αν με ξέρει μόνο από εκεί σημαίνει ότι αυτό τον ενδιαφέρει κιόλας και αυτό τον αφορά. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι αδιάφοροι. Ας με ξέρει μόνο από εκεί, δεν με νοιάζει.”

 

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφιες του ηθοποιού που τραβήχτηκαν για λογαριασμό του “Hello”:

 

 

 

Δείτε επίσης:” Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός”

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...