HomeMEDIA10 θανατηφόρες ατάκες που έμειναν στην ιστορία!

10 θανατηφόρες ατάκες που έμειναν στην ιστορία!

Στιγμές γέλιου χαρίζει η Βρετανική Mirror με μία λίστα για τις καλύτερες και πιο καυστικές ατάκες που έχουν ειπωθεί από γνωστές προσωπικότητες. Στον Winston Churchill απονεμήθηκε ο τίτλος του βασιλιά του «σφαξίματος» σε μια λίστα με τις πιο αστείες προσβολές που έχουν γραφτεί στην ιστορία και έχουν ειπωθεί από πολιτικούς, τραγουδιστές και άλλα δημόσια πρόσωπα.  Η ατάκα του Churchill “εγώ μπορεί να είμαι πιωμένος δεσποινίς, αλλά το πρωί εγώ θα είμαι νηφάλιος και εσύ θα είσαι ακόμα άσχημη» είναι στην κορυφή της λίστας. Αυτή βέβαια δεν είναι η μοναδική του φονική ατάκα.. μιας και έχει ακόμα μια θέση στην τοπ δεκάδα με την φράση «Πες του ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα με ένα σκ@τό τη φορά» όταν τον ενόχλησαν την ώρα που ήταν στην τουαλέτα λόγω τηλεφωνήματος από τον  Privy Seal…

Η ατάκα του Barack Obama «Μπορείς να βάλεις κραγιόν σε ένα γουρούνι.. και θα παραμείνει γουρούνι» απευθυνόμενος στην Sarah Palin όταν εκείνη αστειευόμενη είχε δηλώσει ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα σε ένα pitbull και μια σπιτονοικοκυρά είναι το κραγιόν βρίσκεται επίσης στις πρώτες θέσεις.

Χαρακτηριστικές είναι και οι ατάκες που είχαν ανταλλάξει και οι αδερφοί Gallagher καθόλη την διάρκεια του «σπασίματος» των Oasis, σαν δυο κατίνες σε απέναντι μπαλκόνια που μαλώνουν για το ποια θα απλώσει την μπουγάδα, παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να μπουν για αυτό τον λόγο στην δεκάδα.

 

Κάντε το τεστ του Δαλάι Λάμα! Θα εκπλαγείτε!

 

Κάντε το τεστ του Δαλάι Λάμα! Θα εκπλαγείτε!

Αυτή λοιπόν είναι η λίστα με τις Top 10 ατακάρες ..

1. Ο Winston Churchill στην  Lady Astor: “Εγώ μπορεί αυτή την στιγμή να είμαι πιωμένος, δεσποινίς μου, αλλά το πρωί εγώ θα είμαι νηφάλιος και εσύ ακόμα άσχημη»

2. Ο Barack Obama, σε απάντηση στην δήλωση της  Sarah Palin για το ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα σε ένα pitbull και μια νοικοκυρά είναι το κραγιόν : «Μπορεί να βάλεις κραγιόν σ ένα γουρούνι… αλλά αυτό θα παραμείνει γουρούνι»

3. Ο Liberace σε έναν κριτικό: «Σε ευχαριστώ για την διασκεδαστική σου κριτική. Μετά από το διάβασμά της, γέλαγα καθοδόν μέχρι που έφτασα στην τράπεζα»

4.Ο  Noel Gallagher αναφερόμενος στον Robbie Williams: «Εννοείς αυτόν τον χοντρό χορευτή από τους Take That?”

5. O Winston Churchill στην τουαλέτα κατά την διάρκεια τηλεφωνήματος από τον Privy Seal: «Πες του ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα με ένα σκ@το την φορά»

6. Ο Frank Sinatra για τον Robert Redford: «Τουλάχιστον βρήκε την πραγματική του αγάπη.. τι κρίμα που δεν μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό του»

 

7. Η Elizabeth Taylor: «Κάποιους από τους καλύτερους πρωταγωνιστές δίπλα μου ήταν σκύλοι και άλογα»

8. Ο Groucho Marx: «Μπορώ να πω ότι την εμφάνισή της την χρωστάει στον πατέρα της παρά στην μητέρα της… Είναι πλαστικός χειρούργος»

9. Η Bette Midler αναφερόμενη στην πριγκίπισσα Άννα: «Αγαπά την φύση, παρά το τι της έχει κάνει εμφανισιακά»

10. Ο Liam Gallagher για τις προσπάθειες της Victoria Beckham να γίνει συγγραφέας «Εδώ δεν μπορεί να μασήσει μια τσίχλα και να περπατήσει σε μια ευθεία, βιβλίο θα γράψει?». alone write a book.”

Καμπάνια για την Ελλάδα από τους Έλληνες των ΗΠΑ!

Διαβαστε επισης

loading...