HomeMUSIC-OLDΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Ρυθμό 949‏!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Ρυθμό 949‏!

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως δεν τα έχετε ξανακούσει, αποκλειστικά στο νέο site του Ρυθμού 949.Πρεμιέρα για το “Ρυθμός Live Lounge” με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 21:15.

 

Νέο, καινοτόμο, μοναδικό και… super μουσικό!  Είναι το “Live Lounge” και έρχεται για πρώτη φορά στα ελληνικά ραδιόφωνα, αποκλειστικά από τον Ρυθμό 949!

 

Το “Live Lounge” ξεκίνησε από το BBC Radio και πλέον έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο ραδιοφωνικό trend. Οι σπουδαιότεροι καλλιτέχνες του πλανήτη μεταξύ αυτών: η Adele, η Lana Del Ray, η Jessie J, έχουν διασκευάσει και ερμηνεύσει σε υπέροχες εκτελέσεις ultra hits των: Rihanna, Cheryl Cole, Kasabian. 

 

Το “Live Lounge” έρχεται για πρώτη για πρώτη στην Ελλάδα και… “παίζει” μόνο στο ολοκαίνουργιο site του Ρυθμού 949!

 

Επισκεφτείτε το www.rythmosfm.gr/livelounge και απολαύστε την πιο ξεχωριστή μουσική εμπειρία σε live streaming!

 

 

 

Μόνο εδώ θα ακούσετε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες… όπως ποτέ πριν! Σ’ ένα υπερσύγχρονο studio, τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, «ξεφεύγουν» από το καθιερωμένο τους ρεπερτόριο και ερμηνεύουν live, μεγάλες επιτυχίες σε διασκευές… έκπληξη!

 

Το “Ρυθμός Live Lounge” κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 21:15 με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ερμηνεύει ένα τραγούδι… που δεν φαντάζεστε!  

Διαβαστε επισης

loading...