HomeMEDIAΟι δέκα κανόνες για ανώδυνο χωρισμό!

Οι δέκα κανόνες για ανώδυνο χωρισμό!

Αν και κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι ο χωρισμός είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και για τους δύο όταν συμβαίνει, ωστόσο μπορεί να είναι λιγότερο επώδυνος αν ακολουθήσεις μερικούς πολύ βασικούς κανόνες που απαλύνουν την όλη φάση!

 

Ποιοί είναι όμως αυτοί οι κανόνες που κάνουν ευκολότερο τον χωρισμό; Αν και υπάρχουν πάρα πολλά που θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει εμείς θα αρκεστούμε στους 10 κυριότερους!

 

1.”Σου αξίζει κάποιος καλύτερος/καλύτερη!”

Μην το πεις καθόλου, άστω, απλά σκέψου πως θα ήταν αν εσύ ήσουν που άκουγες αυτή την ατάκα! Μάλλον χάλια!

 

2. Λες στους φίλους σου ή τις φίλες σου να μην σου ξανα-αναφέρουν τίποτα για εκείνον-εκείνη!

Ό,τι κι να μάθουν, ό,τι και να δουν σχετικό με τον/την πρωη δεν πρέπει να στο πουν, ειδικά αν είσαι στην φάση που αρχίζεις να ξεπερνάς το όλο σκηνικό!

 

3. Κόβεις κάθε επαφή με κοινούς γνωστούς ή ανθρώπους που σου γνώρισε εκείνος/εκείνη.

Είναι άσχημο να το ακούς και ίσως ακόμα δυσκολότερο να το πετύχεις, αλλά αν θες να ξεκολλήσεις από την αιτία που ράγισε την καρδιά σου (τον χωρισμό μην ξεχνιόμαστε), είναι απαραίτητο να ξεκόψεις από όλους εκείνους που σου τον/την θυμίζουν!

 

4. Δεν λες κάποια μέρα θα ξανα-ήμαστε μαζί!

Πρέπει να το πούμε:” Όποιος σπέρνει καβάτζες, θερίζει χωρισμούς”, λεεί ο λαός!

 

5. Κάνεις διαλογισμός, αυτομαστιγώνεσαι, κάνεις με λίγα λόγια ό,τι μπορείς αρκεί να σταματήσεις να τον/την σκέφτεσαι να κάνει σεξ με την καινούργια σχέση!

 

6. Ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνεις τον απολογισμό της ζωής σου, να κρίνεις τις πράξεις σου και να κριτικάρεις όλες τις ενέργειες που ίσως έκανες εσύ και από αυτές να προέκυψε ο χωρισμός! Κάνε το, θα πονέσει μάλλον, αλλά ο χωρισμός θα ξεπεραστεί!

 

7.Αν θέλεις να μαθαίνεις νέα του/της, γιατί αν και χωρίσατε δεν μπορείς να μην ενδιαφέρεσαι για εκείνον/εκείνη, τότε κράτα επαφή το πολύ με έναν κοινό γνωστό σας που ανα πάσα στιγμή θα μπορεί να σε πληροφορήση για τα νέα του/της πρώην!

 

8. Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν θα διανοηθείς να χωρίσεις με SMS! Είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα, be a man και αντιμετώπισε την κατάσταση στα ίσια!

 

9. Είναι αρκετά οδυνηρό και καθυστερεί το να ξεπεράσεις τον χωρισμό, όταν συνεχίζεις να κρτάς επαφές με τον/την πρώην. Όσο δύσκολο και να είναι πρέπει να κόψεις κάθε επαφή, ίσως αυτό βοηθήσει σε μια πιο γρήγορη ανακούφιση!

 

10. Ο χωρισμός είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ότι δεν μπορούσες να κάνεις όταν ήσουν μέσα στην σχέση! Μπορείς να διοχετεύσεις τον πόνο και την αδικία που ίσως νιώθεις σε πολύ δημιουργηκά πρτάγματα, όπως: γυμναστική, τρέξιμο, νέα χόμπι, ταξίδια, βόλτες με παλιούς φίλους κ.α.

 

 

Δείτε επίσης: Λουλούδια και φυτά στη στέγη του δημαρχείου του Σικάγο!

 

Διαβαστε επισης

loading...