HomeMEDIAΣφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Τσίπρα... για τις τηλεπωλήσεις βιβλίων!

Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Τσίπρα… για τις τηλεπωλήσεις βιβλίων!

Το κάτι άλλο επικράτησε χτες μεταξύ του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τα γυρίσματα του τελευταίου για τις τηλεπωλήσεις βιβλίων. Ο κύριος Τσίπρας χαρακτήρισε τον Άδωνι  «ανεκδιήγητο υπουργό Προπαγάνδας» ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως «τα θέματα της δημόσιας υγείας δεν αντιμετωπίζονται με ύφος 1.000 καρδινάλιων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που στον ελεύθερο χρόνο τους πηγαίνουν κρυφά στα τηλεοπτικά στούντιο και κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων.» 

Δείτε επίσης: Θωμαή Απέργη: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχω συναντήσει ακόμα…»

 

 

 

Με μία έκτακτη  συνέντευξη Τύπου θέλησε να δώσει την δική του απάντηση  ο κ. Γεωργιάδης απορρίπτοντας αρχικά τις  καταγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα πρόσθεσε όχι μόνο δεν έχει ελεύθερο χρόνο, αλλά βρίσκεται και όλη την ημέρα στο υπουργείο, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν και οι υπάλληλοι. 

Παρ΄όλα αυτά δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του κ. Τσίπρα, ενώ τέλος τον χαρακτήρισε «ανεπάγγελτο».

 

Ταυτόχρονα πηρά κατά του Άδωνι εξαπέλυσε και ο  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος Δημήτρης Βαρνάβας, ο οποίος δήλωσε ότι «ο φυσικός πολιτικός χώρος του κ. Γεωργιάδη είναι η Χρυσή Αυγή, και οι πρακτικές του είναι όμοιες με εκείνες του Κασιδιάρη.»

Ο υπουργός έδωσε την απάντηση του και σε αυτή την περίπτωση και έκανε λόγο για  παραλήρημα το οποίο δεν εκφράζει τους γιατρούς του ΕΣΥ, προσθέτοντας ότι «συγκρατούμαι μετά βίας γιατί τον αντιμετωπίζω θεσμικά ως πρόεδρο των γιατρών.»

 

Διαβαστε επισης

loading...