HomeSHOWBIZΛάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος του στην Ελβετία!

Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος του στην Ελβετία!

Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη ο γνωστός επιχειρηματίας-σχεδιαστής μόδας και φανέρωσε “κρυφές” πτυχές της ζωής του!

 

Ο Λάκης Γαβαλάς παραδέχτηκε ότι είχε αρχίσει να ασχολείται από μόλις εννιά χρονών με τις γυναίκες και για τον λόγο αυτό τις βαρέθηκε! και μίλα για τον άγνωστο γάμο του με μια Σουηδέζα.”Είχα μια σχέση εννιά χρόνια και παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στην Ελβετία. Ήταν Σουηδέζα. Λέγεται Toril Johansson και ήταν μοντέλο. Γνωριστήκαμε το 1971. Όταν φθάσαμε στην Ελλάδα, το 1979, ήμουν σε μια υστερία και με τα νεύρα που είχα χωρίσαμε”.

 

Προτιμώ να δουλεύω τσάμπα, παρά να μην δουλεύω!

 

Μιλώντας για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στη φυλακή και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλάι του είπε: “Ήρθε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μετά έκανα ένα Stop. Δεν άφησα πολλούς να θεωρήσουν πως μπορούν να έρθουν να με δουν. Η επικοινωνία δεν γίνεται μόνο όταν έλθει κάποιος να σε δει στη φυλακή. Μπορεί να γίνει και με ένα έξυπνο βιβλίο”.

 

Τέλος σχετικά με την συμμετοχή του στο Dancing with the Stars δήλωσε: “Θα μείνω όσο με αντέξουν, παρόλο που είμαι 61 χρόνων, αντέχω ακόμη”

 

 

Δείτε επίσης: Η Ευγενία Αραβανή… ανέβασε sexy φωτογραφία στο Instagram…

Διαβαστε επισης

loading...