HomeMEDIAΟ 10λογος ενός χωρισμού!

Ο 10λογος ενός χωρισμού!

Ποιά είναι τα συναισθηματικά στάδια που περνάει κανείς μετά η κατά την διάρκεια ενός χωρισμού;

 

1. ΑΓΝΟΙΑ: Έχεις μόλις χωρίσει και δεν ξέρεις ποιος είσαι, πού βρίσκεσαι, τι κάνεις εδώ, ποιοι είναι όλοι αυτοί και γιατί υπάρχουν. Η καθημερινότητά σου, οι συνήθειες, ακόμα και η ρουτίνα της μέρας σου, έχουν πάει όλα περίπατο! Κουράγιο!

 

2. ΕΝΟΧΕΣ: Σκέφτεσαι συνεχώς πως κάτι δεν έκανες ή πως κάτι έκανες λάθος, πως αν αντιδρούσες διαφορετικά σε συγκεκριμένες στιγμές θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ε, και κάπως έτσι είναι. Λογικές σκέψεις, που ίσως σε κάνουν καλύτερο στην πορεία. Κάποιες φορές το παρατραβάς βέβαια και νομίζεις πως φταις για όλα. Όχι, η αλήθεια έιναι πως, στατιστικά, θα φταις περίπου για τα μισά.

 

3. Θέλω να ξεχάσω: Είναι η φάση που καις γράμματα, σκίζεις φωτογραφίες, σβήνεις βίντεο, μαχαιρώνεις αρκουδάκια και γενικά έχεις τάσεις καταστροφής. Όχι ότι βοηθάει να ξεχάσεις, αλλά βγάζεις το άχτι σου και νιώθεις καλύτερος άνθρωπος. Αργότερα, θα ευχηθείς να είχες κρατήσει τουλάχιστον τα μισά. Τζάμπα πέταξες τόσα λεφτά!

 

Το καυτό δαντελένιο φόρεμα της Kim Kardashian

 

4. ΓΕΛΙΟ: Έχεις βαρεθεί όλη αυτή τη μιζέρια και αποφασίζεις να βγεις έξω και να περάσεις καλά. Και τα καταφέρνεις πάνω–κάτω, πολύ γέλιο, φλερτ,ποτά  αλλά το επόμενο πρωί είσαι και πάλι έτοιμος να του/της στείλεις και κανένα μήνυμα του στύλ «Γύρνα πίσω, εγώ φταίω για όλα, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα»!

 

5. Η ΦΟΡΜΑ: Είναι η φάση που φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ μία φόρμα και δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα, παρά να αράξεις στον καναπέ σου έχοντας το τηλέφωνο σκουλαρίκι. Στη συνέχεια ακούς μουσική! Στην αρχή μπαλάντες η το «δικό σας» CDάκι, μετά παλιά λαϊκά.

 

6. ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ: Όσο καψούρης/α και να είσαι, θα την πληρώσει κάποιος/α. Στην προσπάθειά σου να ξεπεράσεις την πρώην σχέση, θα γίνεις αντιδραστικός και θα κάνεις μία ανειλικρινή σχέση που δεν θα σημαίνει τίποτα για σένα. Έλα, παραδέξου το!

 

7.ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: Εδώ έχεις αρχίσει και καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνεις δεν ωφελεί κάπου και προτιμάς να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου.

 

Εντυπωσιακό! Έργο τέχνης 5…στρεμμάτων!

 

8.Εξόντωση: Αρχίζουν τα ψυχοσωματικά, κρίσεις πανικού, ταχυκαρδίες, εξανθήματα και όλα αυτά τα “ευχάριστα’. Ευτυχώς ή δυστυχώς, δε συμβαίνει τίποτα. Αναλόγως την ανατροφή σου, εύχεσαι να είχες πεθάνει ή να έχει πεθάνει ο/η εν λόγω κύριος/α.

 

9. ΧΡΟΝΟΣ: Το έχει πει και η Μαρινέλλα: Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Και εκέι που οι μέρες περνούσαν βαρετά , ξαφνικά! έσκασε ένα χαμογελάκι!

 

10. ΚΡΙΣΗ: Τα έχεις βάλει όλα κάτω και λογικά πλέον σου φαίνονται όλα μακρινά, είσαι έτοιμος να συνεχίσεις μόνος/η σου.

 

 

Δείτε επίσης: Δείτε τι φωτογραφία ανέβασε η Πετρούλα και προκάλεσε ΣΑΛΟ στο Facebook!

 

Διαβαστε επισης

loading...