HomeSHOWBIZΣπάνια συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη!

Σπάνια συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη!

Στο περιοδικό Close Up μίλησε η κυρία Αγγελοπούλου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της!

 

Η δημοσιογράφος Αγγελική Σάπικα ήταν εκείνη που συνομίλησε μαζί της!

 

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα;

“Να σας πω: όταν τελείωσαν οι Αγώνες, εξαντλημένη κι αδειασμένη έζησα ένα βαρύ πρόβλημα υγείας. Χρειάστηκαν μήνες για να ξανασταθώ στα πόδια μου. Στιγμές στιγμές αισθάνθηκα πως θα’ χανα τη μάχη. Παρόμοιες δοκιμασίες μας αλλάζουν. Μας αλλάζουν και μας δυναμώνουν.”

 

Είστε από τις ελάχιστες γυναίκες που δεν φοβούνται να μιλήσουν για τη δύναμη της γυναικείας γοητείας. Πόσο διαφορετική τροπή πιστεύετε ότι θα είχε η ζωή σας, εάν είχατε ένα διαφορετικό παρουσιαστικό;

“Για εμάς τις γυναίκες, η πλευρά “γοητεία” είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη μας. Και, φυσικά, δεν μιλάω μόνο για το παρουσιαστικό. Μια γυναίκα δεν μπορεί ούτε να ξεχνάει ούτε να προσπερνάει αυτή την πλευρά.”

 

“Όχι δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Τα πράγματα είναι περίεργα, ο Θεός βοηθός”!

 

Πως σχολιάζετε το διαρκώς αυξανόμενο φαινόμενο της βίας που μαστίζει τη χώρα μας;

“Εκείνο που εμένα με φοβίζει δεν είναι μόνο η εξάπλωση της βίας ή η επέκτασή της σε χώρους σαν την κυρίως πολιτική -το αδιανόητο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί κανείς πια να το αγνοήσει- είναι ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι τη βία και την επιβολή τις αφήσαμε να πάρουν έναν κοινότυπο, καθημερινό σχεδόν χαρακτήρα στη ζωή μας ως κοινωνίας.”

 

Ξεκινήσατε από μία οικογένεια μεσαίας οικονομικής δυνατότητας και τώρα απολαμβάνετε μια σημαντική οικονομική επιφάνεια. Τι είναι αυτό που αλλάζει στην ουσία;

“Ασφαλώς και αλλάζουν οι δυνατότητες που έχεις. Αλλάζει και ο τρόπος που βλέπεις τον κόσμο, το άνοιγμα της ματιάς. Αν, όμως, αληθινά στην ερώτηση σας εννοείται το “στην ουσία”, επιτρέψτε μου να πω ότι τίποτε δεν αλλάζει στην ουσία! Ξέρω ότι αυτό που λέω θα αντιμετωπιστεί με δυσπιστία, αλλά έτσι είναι.”

 

 

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: “Πολλές φορές με έβλεπαν ως…”

Διαβαστε επισης

loading...