HomeSHOWBIZΝίκος Μουτσινάς: "Ο Αρναούτογλου είναι απέναντί μου..."

Νίκος Μουτσινάς: “Ο Αρναούτογλου είναι απέναντί μου…”

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του βραδινού σόου που παρουσιάζει με τίτλο «Νικ Ο Κλοκ», ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

 

Μία δύσκολη χρονιά περιμένει τον ταλαντούχο παρουσιαστή αφού εκτός από τις δύο τηλεοπτικές του εκπομπές, ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της νέας του θεατρικής παράστασης!

 

“Με αγχώνουν πολύ και τα δυο. Το βραδινό είναι κάτι καινούριο για μένα και ως ζώνη και ως σκεπτικό, οπότε έχω αγωνία να βγει ωραίο. Για το θέατρο, αγχώνομαι όπως για κάθε παράσταση που προσπαθώ να είναι λίγο διαφορετική. Κωμωδία, βέβαια, αλλά άλλο στιλ, προσωπικά θεωρώ ότι ηθοποιός είμαι πρώτα και μετά παρουσιαστής. Παρουσιαστές γινόμαστε όλοι, μοντέλα, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, είναι κάτι φλου. Η ιδιότητά μου είναι ηθοποιός και ασχολούμαι και με την παρουσίαση”

 

Κινήσεις ωριμότητας από τον Zac Efron

 

Ωστόοσο για τη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, που φέτος παρουσιάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή, στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου, απέναντι από το «Νικ ο’ Κλοκ» ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: “Δεν ξέρω αν είναι καρμική η σχέση μας, αλλά θα τον έχω απέναντι.  Δεν θα τον έχω μαζί μου! Κάτι λέει και αυτό”.

 

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς  μίλησε  για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το πρωινό του MEGA και τους λόγους που αρνήθηκε: “Με το κανάλι μου δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Με το MEGA συζήτησα γιατί κι αυτή η πρόταση ήταν πολύ τιμητική, σε περιόδους που δεν γίνονται πολλές μεταγραφές. Ακούς και συζητάς γιατί δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις. Έτσι κι αλλιώς, όμως, είχα δώσει τα χέρια με τον ALPHA και ήταν δύσκολο να σηκωθώ να φύγω τόσο απότομα. Έπρεπε να συμβεί κάτι πολύ συγκλονιστικό για να το κάνω και να έχω μούτρα να πω στο κανάλι “καταλάβετέ με”. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο, οπότε δεν είχα κανένα λόγο να φύγω”.

 

 

Δείτε επίσης: Η πρωινή μπηχτή του Ουγγαρέζου στη Σπανού!

Διαβαστε επισης

loading...