HomeMEDIAΟι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

Οι σειρές μου που δεν πρέπει να χάσω!

FATMAGUL

Μετά από όσα πέρασαν τον τελευταίο καιρό, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ αρχίζουν σιγά-σιγά να συνέρχονται. Η σιωπή κι η απόσταση που τελευταία είχε μπει ανάμεσά τους τελειώνει και αρχίζουν ξανά να δένονται μεταξύ τους. Η μέρα που δικάζεται η δολοφονία του Βουράλ Ναμλί φθάνει και ο Μουσταφά προσέρχεται ως βασικός κατηγορούμενος. Ο Κερίμ απαλλάσσεται οριστικά από την κατηγορία περί του φόνου του Βουράλ, ενώ ο Μουσταφά έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη ολόκληρης της ζωής του, καθώς απέναντί του έχει ως μάρτυρες κατηγορίας την Ασού και τη Φατμαγκιούλ. Την ίδια στιγμή που αναμένεται η απόφαση του δικαστή, σε κάποιο σημείο της χώρας η παρατεταμένη αναμονή του Σελίμ και του Ερντογάν τελειώνει και οι δυο τους πια μπαίνουν σε μια πορεία που δεν έχει γυρισμό…

Mπρούσκο

Ο Σήφης κοντράρεται με τους γονείς της Μελίνας, πιστεύοντας ότι την κρύβουν. Ο Διαμαντής, υποψιάζεται ποιος μπορεί να έκανε το σαμποτάζ με τα κρασιά, πεισμώνει και συνεχίζει τη συνεργασία με τον Ματθαίο. Η Μελίνα, σοκαρισμένη απ’ τον σκληρότητα του Σήφη, αφήνεται επιτέλους ελεύθερη και ανταποκρίνεται στον έρωτά του Αχιλλέα. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι Αχιλλέας – Μελίνα, ζει ευτυχισμένο, αλλά κρυφά απ’ όλους και σαν κυνηγημένοι στο Λονδίνο. Η Μελίνα είναι έγκυος από τον Αχιλλέα. Ο Ματθαίος, έχει ξεγράψει τον Αχιλλέα κι υποστηρίζει την Ευρυδίκη, που συνεχίζει τις δολοπλοκίες με τη συνεργασία του Αντώνη. Ο Σήφης, παρότι έχει χάσει τα ίχνη της Μελίνας και θεωρώντας κύρια αιτία για την εξαφάνισή της, την ύπαρξη της κόρης του, αρνείται να δει το παιδί. Από μια σύμπτωση, ο Μηνάς βρίσκει τη διεύθυνση της Μελίνας στο Λονδίνο… και την παραδίδει στον Σήφη!

Bαλς με δώδεκα θεούς

Η Μαρίνα με την Αλίκη μαθαίνουν από την εφημερίδα για τη σύλληψη του Νικήτα. Η Μαρίνα θέλει να πάει στο κρατητήριο, αλλά η Αλίκη προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Κωστής ρωτάει τον Μηνά γιατί πούλησε πληροφορίες της εταιρίας σε ανταγωνιστές κι ο Μηνάς, που μόλις έχει απολυθεί εκτονώνει όλο του τον θυμό σε αυτόν. Η Ναταλία, ανήσυχη που η Ελπίδα δεν πήγε στο ραντεβού τους, ξεκινάει για να την αναζητήσει στο σπίτι της. Εκεί όμως βρίσκει μόνο τον Λευτέρη, αλλά ούτε κι εκείνος ξέρει πού μπορεί να έχει πάει. Τότε, φτάνει η Ελπίδα και τους λέει ότι την φώναξαν εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ο Λευτέρης δεν την πιστεύει και υποψιάζεται πως έστειλε πάλι e-mail στον Νίκο. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Νικήτα στο κρατητήριο και του λέει πως, αν χρειαστεί, θα καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του. Η Ναταλία λέει στον Κωστή ότι το βράδυ είναι καλεσμένοι στους αρραβώνες του Λευτέρη και της Ελπίδας.

 

 

Διαβαστε επισης

loading...