HomeSHOWBIZΑθηνά Οικονομάκου: "Δεν θα ξαναέκανα γυμνή φωτογράφιση..."

Αθηνά Οικονομάκου: “Δεν θα ξαναέκανα γυμνή φωτογράφιση…”

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα επέλεγε να ξανακάνει γυμνή φωτογράφιση ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στην συνέντευξή της!

 

“Το είχα κάνει παλαιότερα και δεν θα το ξανάκανα, όχι για ηθικούς λόγους, αλλά γιατί κατά τη φωτογράφηση ένιωσα πολύ άβολα και αμήχανα, πίεσα τον εαυτό μου και δε θα το επαναλάβω”, ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

 

Οι δηλώσεις-φωτιά του Πάνου Καμμένου για το ΠΑΣΟΚ!

 

Επίσης η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την συμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του MEGA “Κλεμμένα όνειρα”, για την κούραση που μπορεί να έχει το επάγγελμα του ηθοποιού και για το πως βιώνει η ίδια την δημοσιότητα: “Για τρία ολόκληρα χρόνια έμαθα πολλά και κυρίως να δουλεύω με γρήγορους και επίπονους ρυθμούς, που απαιτούν ψυχραιμία, έλεγχο της κατάστασης, επαγγελματισμό, να είμαι σε εγρήγορση 24 ώρες το 24ωρο. Είναι μια υπερβολή, που μαθαίνεις να ζεις μαζί της. Δεν με απασχολεί καθόλου η δημοσιότητα και το γεγονός ότι κατά καιρούς μου χρεώνουν δεσμούς, δεν δίνω σημασία, ούτε αξία και χρόνο σε ψευδή δημοσιεύματα. Δεν έχουν την δύναμη καν μα με στενοχωρήσουν στο ελάχιστο”

 

Η ηθοποιός εκτός από τηλεόραση θα πρωταγωνιστήσει την φετινή σεζόν και στην θεατρική παράσταση που ετοιμάζει ο Νίκος Μουτσινάς, με το όνομα “ΚΤΕΛ”, που πρόκειται να κάνει σύντομα πρεμιέρα!

 

 

Δείτε επίσης: Πόζες με σουτιέν επτά εκατομμυρίων ευρώ!

Διαβαστε επισης

loading...