HomeAGENDA«HALLOWEEN EVENT» στο Σοφικό Κορινθίας

«HALLOWEEN EVENT» στο Σοφικό Κορινθίας

Καλοπιάστε τις «μάγισσες» με… καραμέλες

 

Πρώιμες Απόκριες στη χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο, 2-3 Νοεμβρίου.Παιδιά μεταμφιεσμένα σε μάγους,μάγισσες και ξωτικά,θα πάρουν μέρος σε κυνήγι φαντασμάτων και κυνήγι χαμένων θησαυρών.

 

Τρομακτικές οι φορεσιές τους και διάθεση για πολλές, πάρα πολλές φάρσες.

 

‘Όλα αυτά και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο έθιμο «HALLOWEEN EVENT» που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην Άγρια Δύση, στο Σοφικό Κορινθίας, στο εκεί RANCH SKOURAS , 97 μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα.

 

Το «HALLOWEEN  EVENT» είναι ένα παγκόσμιο έθιμο,στενά συνδεδεμένο με την μαγεία.Μια διασκεδαστική γιορτή.Σύμφωνα με το έθιμο, παιδιά αλλά και…μεγαλύτερα παιδιά, μεταμφιέζονται σε ξωτικά, μάγους και μάγισσες,γυρίζουν σε σπίτια και άλλους χώρους, προσπαθώντας να τρομάξουν τους άλλους.Που ξεφεύγουν όμως από τις διαθέσεις των ξωτικών, προσφέροντάς τους γλυκά, έστω καραμέλες ή σοκολατάκια.

 

Μεταμφιεσμένοι και μη,μικροί και μεγάλοι,διασκεδάζουν μέχρι πρωίας,με ένα ξέφρενο μουσικοχορευτικό πάρτυ.Τις άλλες ώρες, όσοι πάνε στο πευκόφυτο RANCH, των 300 στρεμμάτων,θα διασκεδάσουν με άλογα,καουμπόικες άμαξες,τις περιηγήσεις με τρενάκι δίπλα σε ελάφια και πολλές αθλητικές δραστηριότητες.

 

Κόστος συμμετοχής:Από 7 εώς 65 Ευρώ

 

Τηλ.για συμμετοχή:210-4100121-122

 

Διαβαστε επισης

loading...