HomeMEDIAΓια τις Ελληνίδες μόνο το σεξ δεν είναι αρκετό σε μία σχέση!

Για τις Ελληνίδες μόνο το σεξ δεν είναι αρκετό σε μία σχέση!

Σύμφωνα με την αποκαλυπτική έρευνα μόνο το σεξ δεν αρκεί για τις Ελληνίδες μέσα σε μια σχέση!

 

Σύμφωνα με την έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, η συντροφικότητα και η συναισθηματική πληρότητα είναι πολύ πιό βασικά για τις Ελληνίδες μέσα στον δεσμό τους και όχι όπως θα φανταζόταν κάποιος η σεξουαλική ικανοποίηση ή η οικονομική κατοχύρωση!

 

Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι προτεραιότητες της Ελληνίδας άλλαξαν μέσα στην πάροδο των χρόνων και κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης: πρώτα η οικογένεια, η διατήρηση της σχέσης, και πάνω από όλα με επένδυση στην τρυφερότητα έρχονται στην επιφάνεια σε αντιδιαστολή με την σεξουαλικότητα και την γενικότερη “κάλυψη” στον ερωτικό τομέα!

 

Σήμερα στην Αθήνα (30/10)

 

Περίπου 600 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 54 χρόνων κλήθηκαν να απαντήσουν με ποια κριτήρια επιλέγουν ερωτικό σύντροφο την περίοδο αυτή. Τα βασικά κριτήρια αποτελούσαν η οικονομική κατάσταση, η κοινωνική ζωή, η ασφάλεια που παρέχει ο σύντροφος και σε πιο χαμηλό επίπεδο η ερωτική ζωή.

 

Αρα λοιπόν το συμπέρασμα της έρευνας σύμφωνα με τον επιβλέποντα καθηγητή του ινστιτούτου, κυρίου Κώστα Κωνσταντινίδη, είναι ότι οι οικονομικές συγκυρίες έχουν αλλάξει κατά μεγάλο βαθμό την σεξουαλική ζωή και την δομή της ερωτικής σχέσης των Ελληνίδων σε σύγκριση με κάποια χρόνια πριν!

 

 

Δείτε επίσης: Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο…Ηρακλής Πουαρό!

 

Διαβαστε επισης

loading...