HomeMultimode Yoga Tablet από τη Lenovo

Multimode Yoga Tablet από τη Lenovo

Η ηγέτιδα του multimode computing Lenovo, λάνσαρε εχθές το πρώτο multimodeYoga Tablet, το νεότερο προϊόν της εταιρίας, σε ένα livestream launch event με τον Ashton Kutcher. Γνωστή για τις πρωτοποριακές καινοτόμες multimode συσκευές της όπως το Yoga convertible laptop, η Lenovo συστήνει στους χρήστες ένα νέο τρόπο για να απολαμβάνουν την μέγιστη εμπειρία tablet.

 

Το νέο Yoga Tablet που ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, διαθέτει τρεις μοναδικές λειτουργίες, προσφέροντας στους καταναλωτές νέους και καλύτερους τρόπους για να χρησιμοποιούν το tablet τους. Με τις hold, tilt και stand λειτουργίες, το tablet προσαρμόζεται στον τρόπο που οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν αντί να αναγκάζει τους ανθρώπους να προσαρμοστούν στον τρόπο που επιβάλλει η τεχνολογία να το χρησιμοποιούν. Επιπλέον, το Yoga Tablet έχει μια καταπληκτική μπαταρία που διαρκεί έως και 18 ώρες και ταιριάζει εξαιρετικά στον τρόπο ζωής των χρηστών κινητών συσκευών.

 

Στο νέο του ρόλο ως Product Engineer της Lenovo, ο Ashton Kutcher θα συνεργαστεί με τις ομάδες μηχανικών της εταιρείας σε όλο τον κόσμο για να αναπτύξουν και να προωθήσουν στην αγορά τη σειρά ταμπλετών Yoga, δίνοντας τη γνώμη του και βοηθώντας στην λήψη αποφάσεων ως προς το σενάρια γύρω από το design, τα specifications, το software και την χρήση των ταμπλετών

 

«Αυτή η συνεργασία με τη Lenovo συνδυάζει την αγάπη μου για την τεχνολογία, με το design που στοχεύει στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής και της καθημερινότητας. Ανυπομονώ να βουτήξω στα νερά αυτά και να βοηθήσω τη Lenovo να δημιουργήσει τα φορητά προϊόντα του μέλλοντος, ξεκινώντας με το Yoga Tablet», είπε ο Ashton Kutcher. «Η Lenovo είναι συνώνυμη με την καινοτομία και την ισχυρή ηγεσία. Η επιχειρηματικότητα είναι μέρος του DNA της εταιρίας, συνεπώς δεν θα μπορούσα να ταιριάξω περισσότερο κάπου αλλού.»

 

Διαβαστε επισης

loading...