HomeMEDIAΑναβάλλεται...ξανά η πρεμιέρα του "Ράδιο Αρβύλα"

Αναβάλλεται…ξανά η πρεμιέρα του “Ράδιο Αρβύλα”

Παράταση στην παράταση παίρνει η δημοφιλής εκπομπή του Αντ1!

 

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Ράδιο Αρβύλα”! Αρχικά η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Δευτέρα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, τα πράγματα άλλαξαν και η πρεμιέρα αναβλήθηκε με σκοπό να βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 4 Νοεμβρίου. Τώρα σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η εκπομπή της παρέας από την Θεσσαλονίκη θα έχει και πάλι μία ακόμα παράταση για να προβληθεί. Παράταση μίας εβδομάδας!

 

Το καρφί του Ηλία Ψινάκη στον Γιάννη Λάτσιο!

 

Ο λόγος της αναβολής είναι να λυθούν κάποια τεχνικά προβλήματα, αλλά και η καλύτερη προετοιμασία της εκπομπής. Επειδή η εκπομπή θα βγαίνει φέτος μόνος μία φορά τη βδομάδα ο χρόνος της εκπομπής θα πρέπει να διαμορφωθεί διαφορετικά ώστε να καταφέρνουν μέσα σε μία μόνο εκπομπή τη βδομάδα να αναφέρονται σε αυτά που θέλουν οι παρουσιαστές.

 

Το κανάλι φυσικά δεν θέλησε να χαλάσει το “χατίρι” σε μία από τις πιο επιτυχημένες του εκπομπές και έτσι όλα τα υποψήφια “θύματα” της σάτυρας του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του θα έχουν περιθώρειο ακόμα μίας εβδομάδας να “ανασάνουν”!

 

 

Δείτε επίσης: Δείτε την πρώην Playmate, Αναστασία Περάκη αγνώριστη και…

Διαβαστε επισης

loading...